Inchiriere vila renovata D+P+1 Cotroceni metrou ideala firma

Preț: 5,000 

Zona: Cotroceni

Prezentare generală

Inchiriere vila renovata D+P+1 Cotroceni metrou ideala firma!

Prezentare
Va oferim spre inchiriere o vila deosebita, construita in anul 1940 si refacuta integral in perioada 2020-2021, din cartierul Cotroceni. Imobilul e solid, a fost renovat in interior, la exterior si se afla intr-o zona foarte buna a cartierului. La 5 minute de mers pe jos se afla Biserica Elefterie si Arenele BNR. Foarte aproape gasim statia de metrou Eroilor si Facultatea de Medicina. Vila este structurata pe regimul de inaltime D+P+1. Are o suprafata totala de 320mp.
Constructie

Parterul este compus dintr-o camera generoasa de 34mp, birou de 13mp, un hol mare de primire perfect pentru a fi utilizat ca receptie, bucatarie si o toaleta. La etaj avem trei camere luminoase mari, hol de primire, doua bai si o terasa deschisa. La nivelul demisolului se afla garajul si suficient spatiu pentru depozitare. Aici mai avem si doua camere cu geam ce pot fi utile si pentru birouri plus o toaleta.
Imobilul este dotat cu centrala termica noua, ferestre cu geam termopan tripan, parchet superb din lemn de nuc,  faianta si gresie de cea mai buna calitate. Se inchiriaza nemobilat, putand fi amenajat in functie de necesitatile noilor chiriasi. In proprietate are 276mp de teren. In spate, beneficiaza de o curte foarte placuta, unde poate fi amenajat un loc ideal pentru relaxare sau se pot parca 2-3 masini. In zona, parcarea este destul de relaxata.
Vila se preteaza pentru sediul unei firme de consultanta, de avocatura sau pentru orice societate ce isi doreste un spatiu elegant, cu  finisaje de lux.

Vecinatati
metrou Eroilor, Muzeul Memorial Dimitrie si Aurelia Ghiata, Biserica Sfantul Elefterie, Piata Cotroceni, Facultatea de Medicina, Parcul Romniceanu, Arenele BNR, Palatul Cotroceni
Daca doriti sa fiti la curent cu evenimentele din cartier, intrati pe situl Asociatiei Incotroceni !

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere vila renovata D+P+1 Cotroceni metrou ideala firma!

Caracteristici

ID Propietate:   
12392
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Case/Vile
Adresa:   
Bucuresti, Cotroceni
Zona:   
Cotroceni
Camere:   
7
Bai:   
4
Etaj:   
D+P+1
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
320m²
Suprafata teren:   
276m²
An constructie:   
1940
Parcare:   
3
Comision:   
50%

Facilități


  Apometre
  Birou
  Centrala termica
  Contor gaz
  Curte
  Ferestre cu geam termopan tripan
  Gradina
  Imobil reconsolidat
  Locuri de parcare
  Nemobilat
  Podele: parchet si gresie
  Renovat
  Spatii de depozitare
  Terasa
  Usa intrare metal

Hartă