Arenele BNR

Arenele BNR

Arenele BNR reprezinta un complex de terenuri de tenis, cunoscut pentru gazduirea unora dintre cele mai importante competitii din Romania. Arena centrala are o capacitate de 5000 de locuri si instalatie nocturna. In intregime, complexul cuprinde inca 11 alte terenuri de tenis pe zgura. Aici se desfasoara cursuri de initiere si perfectionare in tenis de camp sau pe timpul iernii, in sala de sport.

Denumirea acestui complex vine de la Banca Nationala a Romaniei. Singura competitie care mai este organizata la Arenele Bancii Nationale, desfasurandu-se insa in conditii grele, este WTA Bucharest Open.

In prezent, este necesara o reconstructie din temelii a Arenei Centrale, din cauza unui cumul de factori obiectivi: uzura fizica a constructiei edificate la inceputul anilor `70; modificarea succesiva a standardelor privind siguranta in constructii, cu precadere modificarea survenita in anul 2016; cresterea exigentelor privind constructia de stadioane si arene sportive si organizarea de evenimente publice pe acestea, in special din perspectiva afluirii si defluirii de persoane.

Compania Divaro recomanda zona Cotroceni, in care se afla Arenele BNR, pentru investitii imobiliare!