Dedicare, profesionalism, implicare totala, perseverenta !

Colaborez cu agentia Divaro de peste 7 ani, am vandut, inchiriat si cumparat imobile cu ajutorul Dianei Teodorescu. Eram foarte sceptica la inceput din cauza numeroaselor experiente neplacute cu alte agentii. Apoi am realizat ca in orice domeniu exista si oameni competenti, chiar daca reprezinta doar 5% din jucatorii de pe acea piata. Am recomandat-o la zeci de prieteni si a reusit sa le rezolve problemele in proportie de aproape 100%. Dedicare, profesionalism, implicare totala, perseverenta, atitudine pro-activa, mereu in cautare de noi abordari pentru atingerea rezultatului dorit de client. Sunt cateva caracteristici care o recomanda ca prima optiune pentru cei ce cauta consultanta in domeniul imobiliar. Multumesc mult, Diana, pentru ajutorul si implicarea ta de cate ori am avut nevoie!

Diana Arsenescu

Glont, Arsenescu & Associates
Attorneys At Law 

22/03/2019

Agenti profesionisti!

Buna seara Diana,
Vroiam sa-ti multumesc inca o data pentru tot ajutorul si implicarea de care ai dat dovada si datorita suntem acum propietarii casei mult dorite!!!
Suntem recunoscatori ca ne-ai ascultat, ca nu ai renuntat si ca am avut ocazia si norocul sa te cunoastem!
Mi-as dori sa existe mai multi agenti profesionisti ca tine!!!
Iti dorim numai bine,

Roxana si Serban Iorga

12/03/2019

Multumesc echipei Divaro!

Multumesc echipei DIVARO pentru profesionalismul si daruirea de care a dat dovada pe tot parcursul colaborarii noastre! In calitate de vanzator, am avut sprijinul dnei Diana Teodorescu in gasirea potentialilor clienti, iar in calitate de cumparator, dupa indelungi cautari, am gasit casa visurilor noastre! Cu toate ca am avut cerinte clare si putin flexibile in ceea ce privea bugetul, zona rezidentiala si caracteristicile apartamentului, Diana m-a ajutat cu tenacitate si perseverenta, o perioada lunga de timp, pana cand am finalizat tranzactia in urma careia am cumparat un apartament deosebit.
Recomand cu toata convingerea echipa DIVARO Imobiliare!

Razvana Ciocan

12/03/2019

Pentru rabdare si intuitie!

Cu Diana am bătut toate străzile cu nume de doctori ale Cotroceniului. N-am numărat câte apartamente si nici cât timp a petrecut cu mine… Știu însă câtă rabdare a avut… Deseori, când insistam să mergem să vedem un apartament, imi spunea franc: “Mergem, dar nu e pentru tine”. A știut mai bine decat mine ce mi se potrivește, caci intr-o zi de toamnă târzie m-a sunat si mi-a spus: “cred că am găsit exact ce vrei! Nu te uita la cum arată acum, ci gândește-te la potențial”. Ei bine, acum locuiesc exact in acel apartament, care s-a transformat in casa visurilor mele, depășind cu mult așteptările mele. Iar cu Diana am transformat relația de business intr-o frumoasă prietenie.”

Cornelia Obada   BCR Erste Group

08/03/2019

Multe multumiri !

Diana nu este un broker imobiliar – este o enciclopedie vie, care cunoaste toate detaliile si toata istoria oricarei proprietati. Diana pentru mine a fost si un mare sprijin, un negociator excelent si nu a fost niciodata deranjata (sau nu a aratat ?) de telefoanele mele obsesive in cautarea unei proprietati. O recomand din toata inima – nu doar aici, ci si tuturor prietenilor mei care au nevoie de ajutor in domeniul imobiliar.

Raluca Michailov Owner& General Manager at BP Publishing Media

 

08/03/2019

Mulțumesc mult pentru ajutor!!!!

Draga Diana,
Mulțumesc mult pentru ajutor!!!! Casa e minunata si ma simt foarte bine in acest cartier!!! Dupa cum stii imi doream de mult sa locuiesc in apropierea bisericii Sf. Elefterie unde m-am căsătorit !! Inca o data multe mulțumiri !!!

Loredana Popa medic specialist parazitologie Spitalul Colentina

08/03/2019

Strong Testimonials form submission spinner.

Required

Daca ati lucrat cu noi si doriti sa publicati parerea dumnavoastra la noi pe site, va rugam sa ne contactati.