Vanzare penthouse etajele 3+4 terasa Herastrau Caramfil metrou


Preț: 475,000 

Zona: Dorobanti/Primaverii/Floreasca

Prezentare generală

Vanzare penthouse etajele 3+4 terasa Herastrau Caramfil metrou!

Prezentare
Va prezentam spre vanzare un penthouse superb, care ocupa etajele 3 si 4 ale unui imobil solid, construit dupa anul 2000, in proximitatea Parcului Herastrau. Blocul se afla intr-o stare buna si e pozitionat intr-o zona plina de verdeata, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, inclusiv la metrou. In apropiere, exista numeroase institutii publice, restaurante, hoteluri si magazine.

Constructie
Penthouse-ul are o suprafata utila de 98mp si 3 camere. Primul nivel – etajul 3 – se compune dintr-un living generos, modern amenajat, cu ferestre mari si bucatarie open space, utilata si mobilata, dormitor cu dressing si o baie cu dus. Incaperile sunt luminoase, spatioase si amenajate cu obiecte de mobilier de calitate si electrocasnice precum masina de spalat rufe, frigiderul, cuptorul si plita. Bucataria este dotata si cu aparate electrocasnice mai mici: espressor, prajitor de paine si fierbator de apa. Exista o zona pentru servirea mesei. Canapeaua din living este extensibila, putand acomoda 3 persoane. Deasemenea la acest nivel sunt doua balcoane.
La etajul 4, cel de-al doilea nivel al penthouse-ului, se afla dormitorul matrimonial cu baie proprie, dressing si perdele de stingere, pentru somn. Baia este generoasa, a fost conceputa elegant si dispune de cada si sauna. De asemenea, aici gasium un spatiu organizat pentru spalatorie.

Terasa

Tot la acest nivel, exista acces pe o terasa mare, cu priveliste placuta asupra cartierului. Aceasta se intinde pe intreaga lungime a apartamentului, are 50mp si este partial acoperita. A fost amenajata cu scaune si o masuta.
Apartamentul este mobilat cu bun gust si se afla intr-o stare foarte buna, fiind renovat de curand. In demisol, are acces la o boxa uscata, perfecta pentru depozitare. In total, sunt 173mp in proprietate. In subsol exista un loc de parcare. Poate fi un spatiu ideal pentru o familie cu un copil.
Daca se doreste un spatiu mai mare, se poate achizitiona si duplexul alaturat, cu 2 camere, terasa, cu o suprafata totala de 146mp.

Vecinatati
Parcul Herastrau, Lacul Colentina, Mall Promenada, metrou Aurel Vlaicu, Regina Maria, Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, Academia de Tenis Ilie Nastase, Hotel Ramada, Spitalul MedLife

Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare penthouse etajele 3+4 terasa Herastrau Caramfil metrou!

Caracteristici

ID Propietate:   
16116
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Herastrau
Zona:   
Dorobanti/Primaverii/Floreasca
Camere:   
3
Bai:   
2
Etaj:   
3+4/P+4
Balcoane:   
2
Suprafata utila:   
98m²
Suprafata totala:   
173m²
An constructie:   
2000
Parcare:   
1
Comision:   
2%

Facilități


  1 loc de parcare
  2 balcoane
  Aer conditionat
  Apometre
  Aragaz
  Bucatarie mobilata si utilata
  Cafetiera
  Centrala proprie
  Complet mobilat
  Contor gaz
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Frigider
  Hota
  Interfon
  Masina de spalat rufe
  Podele: parchet si gresie
  Prajitor de paine
  Renovat
  Scara interioara
  Semineu
  Terasa
  Usa intrare metal
  WC de serviciu

Harta