Vanzare penthouse doua camere etajele 3+4 terasa Herastrau


Preț: 450,000 

Zona: Dorobanti/Primaverii/Floreasca

Prezentare generală

Vanzare penthouse doua camere etajele 3+4 terasa Herastrau!

Prezentare
Va propunem spre vanzare un penthouse superb, care ocupa etajele 3 si 4 ale unui imobil solid, construit dupa anul 2000, in vecinatatea Parcului Herastrau. Blocul se afla intr-o stare buna si este pozitionat intr-o zona plina de verdeata, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, inclusiv la metrou. In apropiere, exista numeroase institutii publice, restaurante, hoteluri si magazine.
Constructie

Penthouse-ul are o suprafata utila de 93mp. La primul nivel al proprietatii, etajul 3, se afla un living generos, avand canapea extensibila pentru 3 persoane si doua fotolii, de asemenea, extensibile, bucataria complet echipata si o baie de 6mp cu dus. La al doilea nivel – etajul 4 – gasim un dormitor matrimonial spatios, cu birou, baie proprie si zona pentru spalatorie. Acesta are acces la o terasa mare, indreptata catre apus. Este amenajata cu mult bun gust si are un coltar, doua sezlonguri, masa si umbrela pentru soare. Terasa, cu o suprafata de 60mp, ocupa intreaga lungime a apartamentului si este orientata spre apus. Este perfecta pentru relaxare si are o priveliste superba.
Locuinta este mobilata in intregime, dotata cu electrocasnice de calitate, precum masina de spalat rufe, frigiderul, cuptorul si plita electrica, prajitorul de paine, espressorul si fierbatorul pentru apa. De curand, a fost renovata.
Are un garaj exterior, iar in fata acestuia mai poate fi parcat un automobil. Penthouse-ul poate fi un loc ideal pentru rezidenta unui cuplu care isi doreste mai mult spatiu si liniste. Se vinde complet mobilat si utilat.
De asemenea, exista posibilitatea de a achizitiona duplexul alaturat, cu trei camere, terasa si garaj. Se poate obtine in acest fel un penthouse foarte generos, cu 5 camere, doua terase si trei locuri de parcare.

Vecinatati
Parcul Herastrau, Lacul Colentina, Mall Promenada, metrou Aurel Vlaicu, Regina Maria, Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, Academia de Tenis Ilie Nastase, Hotel Ramada, Spitalul MedLife
Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare penthouse doua camere etajele 3+4 terasa Herastrau!

Caracteristici

ID Propietate:   
16115
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Herastrau
Zona:   
Dorobanti/Primaverii/Floreasca
Camere:   
2
Bai:   
2
Etaj:   
3+4/P+4
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
93m²
Suprafata totala:   
150m²
An constructie:   
2000
Parcare:   
1
Comision:   
2%

Facilități


  1 balcon
  1 loc de parcare
  Aer conditionat
  Apometre
  Aragaz
  Bucatarie mobilata si utilata
  Cafetiera
  Centrala proprie
  Complet mobilat
  Contor gaz
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Frigider
  Garaj
  Hota
  Interfon
  Masina de spalat rufe
  Podele: parchet si gresie
  Prajitor de paine
  Renovat
  Terasa
  Usa intrare metal
  WC de serviciu

Harta