Cartierul Domenii

Cartierul Domenii

Unul dintre cele mai elegante locuri ale Bucurestiului, Cartierul Domenii a fost intotdeauna considerat o zona a elitelor.

A fost construit pentru clasa inalta a societatii, cu acces imediat in zonele importante ale Bucurestiului. Are un grad de protectie maxim, primaria investind pentru siguranta zonei, datorita monumentului si obiectivului turistic, Arcul de Triumf.

Zona Domenii se afla in apropierea statiei 1 Mai, statie apropiata de aeroporturile Aurel Vlaicu din Baneasa si Henri Coanda.

Numele zonei este legat cu dezvoltarea Bucurestiului dintre anii 1920-1940. Atunci, s-au vandut parcele si loturi de pamant angajatilor din Ministerul Agriculturii si al Domeniilor. De aici vine si numele de Domenii. In 1935, Primaria Bucurestiului a donat terenul de pe Bulevardul Marasti, din apropierea Arcului de Triumf. Acest lucru s-a realizat in ideea de a raspunde nevoii locuitorilor de a avea un lacas de cult. Ministerul Agriculturii si Domeniilor, dar si alte institutii, precum si locuitorii au contribuit cu fonduri la ridicarea bisericii Casin.

Cartierul Domenii se remarca prin vile cochete, vegetatie generoasa, acces facil la mijloace de transport, o zona comerciala bine dezvoltata. De asemenea, exista o multitudine de optiuni pentru petrecerea timpului liber. Este o zona protejata arhitectural.

Compania Divaro va recomanda investitii  imobiliare in Cartierul Domenii!