Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București este una dintre cele mai vechi și mai mari instituții de învățământ superior din România.

Cu o tradiție de 165 de ani în învățământul agronomic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) a reușit să devină de-a lungul timpului un pol de excelență al învățământului agronomic și cercetării științifice în domeni.

În prezent are șapte facultăți, oferind studii universitare, postuniversitare și studii doctorale: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Zootehnie, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală.

Condițiile, la nivel european, pentru formarea profesională, sunt dublate de condițiile de petrecere a timpului liber în cele două campusuri – „Agronomie – Herăstrău” și „Medicină Veterinară – Cotroceni”. De asemenea, competițiile sportive sunt o prezență constantă în viața studenților, în fiecare an, desfășurandu-se o competiție cu mare tradiție în rândurile studenților agronomi din toată țara : AGRONOMIADA.

Compania Divaro va recomanda sa vizitati  parcul din cadrul Universitatii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară !

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *