Spitalul Universitar de Urgenta

Spitalul Universitar de Urgenta

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti este o clinica din Bucuresti. A fost infiintat in 1978, sub numele de Spitalul Clinic al Municipiului București. Initial, cuprindea sectiile de Medicina Interna, Chirurgie, Neurologie, Oftalmologie, Obstetrica-Ginecologie, Ortopedie, Laborator analize si Anatomie Patologica, Radiologie si Explorari funcţionale. Modificarile ulterioare au condus la diversificarea serviciilor medicale in cadrul unor departamente existente sau nou infiintate.

In perioada 1992 – 1993, Spitalul Clinic al Municipiului Bucuresti si-a schimbat structura si si-a redimensionat activitatea, devenind Spitalul Universitar.

Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti este situata la primul nivel al institutiei.

Unitatea deserveste, in primul rand, urgentele medico-chirurgicale ale pacientilor care locuiesc in sectoarele 5 si 6 ale capitalei. De asemenea, ingrijeste pacienti si din celelalte sectoare ale Bucurestiului, precum si din judetele limitrofe sau zonale.

Medicii angajati sunt formatori pentru medicii rezidenti de medicina de urgenta si pentru cei inscrisi la atestatul de urgente spitalicesti.

Compania Divaro va recomanda serviciile medicale ale Spitalului Universitar!