Vila istorica superba teren 483mp Dacia

Preț, 645,000 

Zona: Dacia/Icoanei/Armeneasca

Prezentare generală

Vila istorica superba teren 483mp Dacia!
Vila este amplasată pe o stradă foarte liniștită, în apropierea Bulevardului Dacia. Este construită în anul 1909, într-un stil arhitectural specific începutului de secol. Casa este foarte solidă, cu ziduri foarte groase și camere înalte de 4 metri. Este foarte bine conservată și întreținută, toate elementele arhitecturale fiind bine păstrate.
Se compune din două corpuri de clădire (corp A și corp B mai mic) care sunt unite între ele cu o terasă foarte plăcută, închisă.
Corpul A, cel principal, are o cameră centrală și încă patru dispuse circular și complet decomandate. Pe acest nivel mai avem două băi, bucătărie cu terasă, cămară și acces către corpul B, către pod și demisol. Parterul are o suprafață utilă de 196mp, demisolul 54mp. Podul este înalt și are o suprafață utilă de aproximativ 130mp plus spații de depozitare. Poate fi ușor amenajat și este foarte luminos. La demisol sunt patru încăperi și anume: spălătorie, cramă și înca două ce pot fi spații de depozitare.
Accesul către corpul B se poate face și din corpul principal și din exterior. Aici avem două camere, baie, bucătărie, două garaje independente și un pod înalt. În total sunt 63mp utili, fără pod.
Suprafață utilă de 260mp poate fi lejer mărită cu încă 200mp prin amenajarea celor două poduri. Se va obține un total util de peste 450mp. Curtea liberă are peste 200mp și este plăcut amenajată, cu multă verdeață. În curte se mai pot parca trei mașini si in garaje doua.
Vila este ideală pentru două familii, dar este locația perfectă și pentru o firmă de avocați, consultanță, IT, clinică sau pentru orice tip de activitate în care se dorește un sediu reprezentativ.
VECINĂTĂŢI: Piața Galați, Bd Dacia, Gradina Icoanei, Spitalul Cantacuzino.
Nu ezitati sa ne contactati pentru Vila istorica superba teren 483mp Dacia!

Prezentare generală

ID Propietate:   
1966
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Case/Vile
Adresa:   
Bucuresti, Dacia
Zona:   
Dacia/Icoanei/Armeneasca
Camere:   
8
Bai:   
3
Etaj:   
d+p+m
Suprafata utila:   
315m²
Suprafata totala:   
315m²
Amprenta la sol:   
200m²
Parcare:   
6
Comision:   
1.8%

Facilități


  Anexe
  Calorifere
  Canalizare
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Crama
  Curte
  Dependinte
  Garaj
  Gradina
  Pereti: vopsea lavabila
  Podele: parchet si gresie
  Stare interior buna
  Usa intrare lemn
  Usi interior lemn

Hartă

Contactați agentul

Teodorescu Diana
Telefon0766.355.138
E-maildiana@divaro.ro