Vila zece camere lux Cotroceni Arenele BNR

Preț, 1,720,000 

Zona: Cotroceni

Prezentare generală

Vila zece  camere lux Cotroceni Arenele BNR!
Vă prezentam spre vânzare o vilă superbă, situată pe cea mai frumoasă stradă a cartierului Cotroceni, într-o zonă liniștită și ferită de trafic. Imobilul datează din perioada interbelică. Se evidențiază prin arhitectura deosebită care îmbină în mod armonios elemente ale multor stiluri, predominant fiind cel neoclasic românesc.
Vila a fost reconsolidată și reamenajată complet în anul 2007. In anul 2017  a fost din nou renovată și redecorată sub îndrumarea unor arhitecți.
Proprietatea are un regim de înălțime de D+P+1E+M, 10 camere, o suprafață utilă de 550mp, o terasă superbă și un garaj pentru două mașini. Alături este o mică garsonieră pentru personalul de serviciu.
La demisol este zona de relaxare, cu saună, sală de fitness, dormitor, baie, spălătorie, bucătărie și spații de depozitare.
Parterul impresionează prin dimensiunea, înălțimea, luminozitatea camerelor si  a finisajelor de lux. Deasemenea te uimeste prin frumusetea ei, scara grandioasă ce duce la etajul 1. Mobilierul  este din lemn masiv , iar candelabrele deosebit de elegante.
Regăsim aici o zonă superbă destinată unui living de tip salon. Alaturi  se află un dining foarte primitor și superb amenajat, în total fiind 70mp.
Bucătăria extrem de generoasă de aprox. 45mp, splendid amenajată și utilată, dispune de o generoasă zonă de dining. Are acces și la terasa de 30mp, o adevarată oază de liniște și relaxare, delimitată de platani seculari. Pentru transportul alimentelor se poate folosi liftul din garaj.
Etajul are un hol spațios, un birou(dormitor) de 30mp cu bibliotecă, dormitor matrimonial cu dressing și baie foarte generoasă.
Mansarda dispune de un living luminos, o baie și două lofturi în oglindă, ideale pentru doi copii. Fiecare loft are o mică zonă de zi cu birou, iar scara interioară duce la dormitor. Spațiile de depozitare sunt numeroase, începând din demisol, pană la ultimul nivel.
Vila se vinde mobilată și utilată, având finisaje de cea mai bună calitate și un mobilier deosebit, cu design original, din clasa de lux.
Deasemenea, în proprietate se află și un teren de 467mp.
Este locația ideală pentru o familie cu copii sau pentru un sediu de firmă.
VECINĂTĂŢI: Arenele BNR, Școala  150, Parc Romniceanu, Biserica Elefterie, Facultatea de Drept, Facultatea de Medicină, metrou
Nu ezitati sa ne contactati pentru vila 10 camere lux Cotroceni Arenele BNR!

Prezentare generală

ID Propietate:   
1956
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Case/Vile
Adresa:   
Bucuresti, Cotroceni
Zona:   
Cotroceni
Camere:   
10
Bai:   
6
Etaj:   
d+p+1+m
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
550m²
Suprafata totala:   
600m²
Suprafata teren:   
470m²
Front stradal:   
40m
Parcare:   
6
Comision:   
1.2%

Facilități


  Aer conditionat
  Anexe
  Bucatarie mobilata si utilata
  Calorifere
  Centrala proprie
  Curte
  Dependinte
  Dressing
  gresie si marmura
  Incalzire pardoseala
  Interfon
  Jacuzzi
  Mobila lux
  Pereti: vopsea lavabila
  Podele: parchet
  Sauna
  Scara interioara
  Semineu
  Servicii imobil: Supraveghere video
  Sistem de alarma
  Spatii agrement
  Spatiu de depozitare
  Telecomanda poarta garaj
  Usa intrare metal
  Usi interior lemn
  Ventiloconvectoare
  Videointerfon

Hartă

Contactați agentul

Teodorescu Diana
Telefon0766.355.138
E-maildiana@divaro.ro