Vanzare vila pozitie excelenta Cotroceni Parc Romniceanu


Preț: 740,000 

Zona: Cotroceni

Prezentare generală

Vanzare vila pozitie excelenta Cotroceni parc Romniceanu!

Descriere
Va prezentam spre vanzare un imobil deosebit, atat prin pozitia de exceptie, cat si datorita potentialului sau pe termen lung. Imobilul a fost renovat recent, nefiind necesara consolidarea.
Este o proprietate curata din punct de vedere juridic, fara Legea 112, Legea 10 etc.
Pozitia este una excelenta. In fata imobilului aveti un spatiu larg, deschis spre o piateta, iar in spate se afla Parcul Romniceanu.
Imobilul este compus din doua proprietati: C1 avand 177 mp utili si C 2 avand 124mp utili. In total terenul are 268mp, din care 140mp reprezinta curtea libera.
Proprietatea este foarte versatila.
Cele doua imobile pot fi intrebuintate separat pentru 2 familii, dar pot fi utilizate si in regim mixt. C1 poate fi folosit pentru locuit, iar C2 pentru birou.
C1 a fost construit in perioada interbelica, in anul 1938, iar in anul 2015 au inceput lucrarile de renovare. Printre ele amintim: instalatie elctrica noua, instalatie de gaze schimbata, taboul electric pe fiecare etaj si impamantare. Detine sistem TV si Internet in fiecare camera. Totodata, exista sistem alarma, securizare si grilaje la geamuri. Cele 3 grupuri  sanitare au fost renovate complet, iar instalatie sanitara schimbata(atat alimentarea cu apa cat si evacuare). Terasa din spate este noua, acoperisul e din tabla Gerard si geamul termopan este Salamander. Corpul 1 este dotat cu parchet din stejar raschetat. Are izolare fonica pe calcan, izolare termica in pod si izolare in pivnita. Bucataria e modern mobilata, dotata cu hota si aer conditionat.
Constructie
C 1 este compartimentat astfel:
-la parter exista un hol de intrare, grup sanitar cu cabina de dus, living si dining  despartite de un glasvand. Bucataria este deschisa cu holul si partial cu diningul. Tot aici gasim o pivnita si o terasa acoperita, izolata, cu iesire in curtea din spate.
-la etajul 1 avem 2 dormitoare, baie, dressing (dormitor mic la nevoie sau birou). De asemenea exista iesire catre un balcon cu vedere deschisa spre strada.
– la mansarda avem o camera de acces (chicineta), o camera open space, grup sanitar si spatiu de depozitare (pod)
Corpul din spate C2 a fost construit in 2 etape. In anul 1976 s-au construit cele 2 garaje si o spalatorie care poate fi folosita ca o camera tehnica. In anul 1997 au fost construite  etajul si mansarda.
Etajul are 40mp si e compus din living, baie, bucatarie si hol. Mansarda are 32mp si se compune dintr-o camera si un hol.
In acest corp s-a schimbat de curand instalatia de gaz, instalatia electrica, iar baia a fost complet renovata. Exista ferestre cu geam termopan noi (renovare in totalitate in 2017). S-a refacut fatada si s-a schimbat acoperisul.
Pozitia este una privilegiata, cu posibilitati de parcare. In apropiere se afla un parc, scoli, gradinite, banci, linii de transport in comun, centre comerciale. Exista acces facil catre punctele de interes ale orasului.
Corpul principal C1 este la 525000 euro.
Corpul C2 este la 215000 euro.
Vecinatati

Parcul Romniceanu, Scoala Nr. 150, Scoala 146, Academia Militara, metrou Eroilor, Palatul Cotroceni

Daca doriti sa fiti la curent cu evenimentele din cartier, intrati pe situl Asociatiei Incotroceni !
Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa contactati compania Divaro pentru vanzare vila pozitie excelenta Cotroceni Parc Romniceanu!

Caracteristici

ID Propietate:   
8456
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Case/Vile
Adresa:   
Bucuresti, Cotroceni
Zona:   
Cotroceni
Camere:   
8
Bai:   
4
Etaj:   
S+P+1+M
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
300m²
Suprafata teren:   
268m²
Front stradal:   
11m
Amprenta la sol:   
128m²
An constructie:   
1937
Parcare:   
4
Comision:   
1,5%

Facilități


  Aer conditionat
  Apometre
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Curte
  Dependinte
  Pivnita
  Podele: parchet si gresie
  Scara interioara
  Spatiu de depozitare
  Usa intrare metal
  WC de serviciu

Hartă