Vanzare vila D+P+1+M sase camere teren 414mp Andronache

Prezentare generală

Vanzare vila D+P+1+M sase camere teren 414mp Andronache!

Prezentare
Va propunem spre vanzare o vila cocheta cu 6 camere, structurata pe regimul de inaltime D+P+1+M, in cartierul Andronache. Imobilul a fost construit in anul 2007, are o arhitectura moderna, eleganta si o structura solida. Se afla intr-o zona cu acces la mijloacele de transport in comun STB, in apropierea Parcului Plumbuita. La cateva minute de mers cu masina este Spitalul Fundeni. Se afla pe o strada foarte putin circulata, linistita, cu vecinatati frumoase.
Vila are o suprafata utila totala de 277mp. Parterul, in suprafata de 94mp, se compune dintr-un living generos de 37mp, bucatarie partial mobilata, loc pentru servirea mesei, camara si baie. Din bucatarie se iese direct pe o terasa acoperita, amenajata cu lemn masiv si piatra, ideala pentru relaxare. Coborand cateva trepte, se ajunge in curtea din spate, unde e amenajata zona de gratar.
Constructie
La etajul intai, in suprafata de 106mp, exista un dormitor matrimonial cu baie proprie, cu dressing generos si iesire pe un balcon. Tot la acest nivel sunt doua dormitoare pe spate, ambele cu iesire pe un al doilea balcon si un al treilea dormitor pe laterala casei plus baie. Mansarda are o suprafata utila de 50mp. Are o camera generoasa, doua spatii foarte mari pentru depozitare si o baie. Aici exista curent trifazic si este posibila amenajarea unei saune. Poate servi drept birou, spatiu de joaca pentru copii, dormitor etc.
La nivelul demisolului de 27mp se afla zona tehnica, cu centrala termica, aspirator centralizat, spatiu de depozitare. Vila este dotata cu aparat de aer conditionat, se afla intr-o stare buna, cu finisaje de calitate si se vinde nemobilata. Mai necesita mici retusuri la interior si la curte, in functie de necesitatile si gusturile noilor proprietari. Toate nivelurile comunica unul cu celalalt printr-o scara interioara din lemn masiv si beton.
Curtea este placut amenajata, cu alei, pomi si arbusti, doua helestee si un spatiu pentru gratar. In partea din fata pot fi parcate, de asemenea, doua sau chiar trei automobile, dar ramane suficient spatiu si pentru amenajarea unui loc de joaca pentru copii. Portile au acces cu telecomanda, ceea ce ofera un plus de siguranta si confort.
Proprietatea poate fi locuinta perfecta pentru o familie cu multi copii, datorita compartimentarii excelente si a pozitiei sale intr-o zona foarte verde si fara trafic.
Vecinatati
Parcul Plumbuita, Lacul Plumbuita, Tei Toboc, Institutul Oncologic, Spitalul Fundeni, Padurea Andronache
Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare vila D+P+1+M sase camere teren 414mp Andronache!

Caracteristici

ID Propietate:   
17724
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Case/Vile
Adresa:   
Bucuresti, Andronache
Zona:   
Ilfov/Alte localitati
Camere:   
6
Bai:   
4
Etaj:   
D+P+1+M
Balcoane:   
2
Suprafata utila:   
277m²
Suprafata teren:   
414m²
Front stradal:   
10m
Amprenta la sol:   
120m²
An constructie:   
2007
Parcare:   
3

Facilități


  2 balcoane
  3 locuri de parcare
  Aer conditionat
  Apometre
  Bucatarie partial mobilata
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Curte
  Dressing
  ferestre cu geam termopan din aluminiu
  Gradina amenajata
  Izolatii termice exterior
  Nemobilat
  Pivnita
  Podele: parchet si gresie
  Rulouri/Obloane aluminiu
  Scara interioara
  Spatiu de depozitare
  Stare interior buna
  Telecomanda poarta acces auto
  Terasa
  Usa intrare metal
  WC de serviciu

Harta