Vanzare vila Cotroceni stil neoromanesc refacuta in 2014

Preț: 1,250,000 

Zona: Cotroceni

Prezentare generală

Vanzare vila Cotroceni stil neoromanesc refacuta in 2014!

Va oferim spre vanzare o vila deosebita, construita in 1926, in stil arhitectural neoromanesc, integral refacuta si modernizata in perioada 2014-2015.
S-au realizat lucrari de consolidare, s-au refacut atat finisajele interioare, cat si exterioare. Interiorul a fost reorganizat, compartimentat din nou si amenajat in stil clasic. Conservarea elementelor arhitectonice initiale, a celor decorative mentin nealterat farmecul original al constructiei. Imobilul este situat intr-o zona foarte linistita a cartierului Cotroceni, lipsita de trafic intens si zgomot.
Constructie

Casa are regimul de inaltime D+P+1+M.

Demisolul si parterul

Demisolul se afla intr-o stare extrem de buna, are pardoseala din marmura si este compus dintr-o camera tehnica, baie, mai multe spatii de depozitare, doua camere si bucatarie deschisa cu living. Poate fi utilizat pentru depozitare, pentru o bona interna, ca zona pentru gatit, spalatorie, calcat ori pentru alte activitati domestice.

Parterul are un hol de primire spatios, are elemente decorative deosebite, o camera de zi clasica, al carui tavan casetat a fost executat din lemn masiv de fag si tei. Parchetul este din lemn triplu stratificat de nuc natur, iar un perete e tratat cu stucco venetian. Alaturi se afla bucataria. Se integreaza armonios in arhitectura casei, e functionala si inglobeaza in mod elegant zona de dining. Pardoseala e realizata din marmura cu o nuanta maron-tan. Usile gliseaza in interiorul peretilor, au vitralii executate manual, iar mobila e confectionata din lemn masiv. La parter mai exista un spatiu de depozitare si o baie. Toate baile detin ventilatie naturala, pardoseala din marmura si toalete din gama Gala.

Etajul si mansarda

Etajul gazduieste un hol spectaculos, cu obiecte de mobilier executate la comanda si elemente decorative sculptate manual. De asemenea, la acest nivel exista doua dormitoare si doua bai. Cel matrimonial are un stil romantic si elegant, baie proprie, sistem audio, TV, Internet, acces la videointerfon, dar si draperii cu telecomanda. Dormitorul mic este ideal pentru o adolescenta, are o suprafata intinsa vitrata si acces catre un balcon.
Mansarda e superba si este practic un open space organizat in patru zone functionale. Ne referim aici la zona de relaxare, barul superaccesorizat, o zona de birou si spatii pentru depozitare care urmaresc perimetral incaperea.

Teren

Curtea libera are o suprafata de 135mp. Este placata cu ceramica antiderapanta, rezistenta la uzura. Avem o pergola superba de lemn unde pot fi adapostite doua automobile. Se poate sta la racoare in zilele calduroase si poate fi amenajat un loc de joaca pentru copii
Imobilul este spectaculos atat in interior, cat si in exterior. Se preda mobilat si utilat.

Vecinatati
Palatul Cotroceni, metrou Eroilor, Facultatea de Medicina, Piata Cotroceni, Parc Romniceanu
Daca doriti sa fiti la curent cu evenimentele din cartier, intrati pe situl Asociatiei Incotroceni !
Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare vila Cotroceni stil neoromanesc refacuta in 2014!

Caracteristici

ID Propietate:   
9463
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Case/Vile
Adresa:   
Bucuresti, Cotroceni
Zona:   
Cotroceni
Camere:   
7
Bai:   
4
Etaj:   
D+P+1+M
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
305m²
Suprafata teren:   
244m²
Front stradal:   
14m
An constructie:   
2015
Parcare:   
2
Comision:   
1%

Facilități


  Bucatarie mobilata si utilata
  Centrala proprie
  Complet mobilat
  Curte
  Dependinte
  Dressing
  Ferestre cu geam termopan lemn
  Gradina amenajata
  gresie si marmura
  Izolatii termice exterior
  Jacuzzi
  Podele: parchet
  Scara interioara
  Spatiu de depozitare
  Telecomanda poarta acces auto
  Usa intrare lemn
  Ventiloconvectoare
  Videointerfon

Hartă