Vanzare vila brancoveneasca renovata D+P+1+M Cotroceni


Preț: 1,350,000 

Zona: Cotroceni

Prezentare generală

Vanzare vila brancoveneasca renovata D+P+1+M Cotroceni!

Va prezentam la vanzare o vila deosebita, brancoveneasca, aflata intr-o zona extrem de buna a cartierului Cotroceni, la doi pasi de statia de metrou Eroilor. Este situata in apropierea Universitatii de Medicina si Farmacie si a Spitalului Universitar. Vila a fost cladita in 1932 si este foarte solida. Nu prezinta niciun grad de risc seismic. A fost renovata in intregime de doua ori, in anii 2009 si apoi in 2013. Cu fiecare renovare realizata, s-a dorit conservarea arhitecturii brancovenesti a constructiei.
Constructie

Este structurata pe regimul de inaltime D+P+1+pod mansardabil. Demisolul inalt este ideal si pentru rezidenta. In prezent acest nivel e amenajat ca o clinica de infrumusetare. Ocupa o suprafata utila de 123mp si se compune din 4 camere si doua bai. Parterul este dotat cu aparatura specifica unui cabinet stomatologic de lux. Se compune dintr-o zona de receptie, sala de asteptare, 3 cabinete dentare, cabinet radiologic, vestiar/birou, sterilizare si baie. Vila se vinde impreuna cu aparatura si obiectele de mobilier aflate la parter. Imobilul este monitorizat video atat in interior, cat si in exteriorul cladirii.
Etajul 1 are o suprafata utila de 124mp si este alcatuit din 4 camere amenajate pentru locuit, bucatarie si doua bai. Este dotat cu parchet din lemn masiv si obiecte de mobilier din lemn de cires.
Podul e inalt si mansardabil, daca se doreste acest lucru. Toate nivelurile imobilului au intrari independente fata de restul etajelor. Locatia e spatiul ideal atat pentru sediul unei clinici stomatologice si de infrumusetare (demisolul si parterul imobilului), cat si pentru locuit (nivelul intai si podul mansardabil).
In spatele casei exista un garaj generos, la nivelul solului.

Vecinatati
metrou Eroilor, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Spitalul Universitar, Parcul Operei, Parcul Eroilor Sanitari, Palatul Cotroceni
Daca doriti sa fiti la curent cu evenimentele din cartier, intrati pe situl Asociatiei Incotroceni !
Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare vila brancoveneasca renovata D+P+1+M Cotroceni!

Caracteristici

ID Propietate:   
8380
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Case/Vile
Adresa:   
Bucuresti, Cotroceni
Zona:   
Cotroceni
Camere:   
12
Bai:   
5
Etaj:   
D+P+1+M
Suprafata utila:   
378m²
Suprafata teren:   
365m²
Front stradal:   
12m
An constructie:   
1932
Parcare:   
1
Comision:   
1,8%

Facilități


  Aer conditionat
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Curte
  Dressing
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Garaj
  Interfon
  Podele: parchet si gresie
  Renovat
  Scara interioara
  Spatiu de depozitare
  Stare interior buna
  Usa intrare metal
  WC de serviciu

Harta