Vanzare spatiu comercial Militari ideal showroom/sala sport P+1


Preț: 1,700,000 

Zona: Militari/Crangasi

Prezentare generală

Vanzare spatiu comercial Militari ideal showroom/sala sport P+1!

Prezentare

Va oferim spre vanzare un spatiu comercial spatios, compus din parter si etaj, situat intr-un imobil nou, pe Bd. Iuliu Maniu. Are o suprafata utila de 561mp si este pozitionat foarte bine. La doi pasi se afla statia de metrou Politehnica si la cateva minute de mers pe jos centrul comercial AFI Cotroceni. In vecinatate gasim Politehnica, Complexul Studentesc Leu si Inspectoratul Muzicilor Militare.
Spatiul beneficiaza de intrare separata, stradal, si inca doua cai de acces secundare. In proximitate exista aproape 1000 de apartamente nou construite, deci potentiali clienti pentru orice afacere deschisa aici.

Constructie

Parterul, in suprafata de 271mp, e compus dintr-o sala mare necompartimentata, un lift industrial si scara, ambele ducand catre etaj. La nivelul intai gasim o camera generoasa open space si o zona compartimentata in mai multe birouri, baie si WC de serviciu. Acest etaj are o suprafata de 292mp.
Spatiul beneficiaza de centrala termica, aparate de aer conditionat, iar costurile de intretinere sunt mici. In fata imobilului exista 4 locuri de parcare proprii.
Poate fi spatiul perfect pentru un showroom, sala de fitness sau birouri. De asemenea, e potrivit si pentru un centru de wellness, clinica medicala sau chiar pentru un supermarket. In prezent e amenajat un showroom pentru aparate de fitness.

Vecinatati: AFI Cotroceni, metrou Politehnica, Complex Studentesc Leu, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Inspectoratul General al Muzicilor Militare, Parcul Grozavesti, Palatul Cotroceni, Brigada 30 Garda Mihai Viteazul

Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare spatiu comercial Militari ideal showroom/sala sport P+1!

Caracteristici

ID Propietate:   
13950
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Spatii
Adresa:   
Bucuresti, Militari
Zona:   
Militari/Crangasi
Camere:   
3
Bai:   
2
Etaj:   
P+1
Suprafata utila:   
561m²
An constructie:   
2018
Parcare:   
4
Comision:   
1,8%

Facilități


  4 locuri parcare
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Intrare separata
  Lift
  Scara interioara
  Stare interior buna
  WC de serviciu

Harta