Vanzare penthouse superb cinci camere terasa 300mp Herastrau

Preț: 1,350,000 

Zona: Kiseleff/Victoriei/Stefan cel Mare

Prezentare generală

Vanzare penthouse superb cinci camere terasa 300mp Herastrau!

Prezentare

Va propunem spre vanzare un penthouse splendid, situat la etajul 3 al unui imobil solid, construit in anul 2006. Blocul se afla intr-o zona foarte frumoasa, plina de verdeata a cartierului Kiseleff, in apropierea Parcului Herastrau. La cateva minute de mers pe jos se afla statia de metrou Aviatorilor, Parcul Floreasca si numeroase institutii de invatamant, restaurante si magazine.

Penthouse-ul este inconjurat de o terasa generoasa tip balcon, in suprafata de 200mp, unde a fost organizat un spatiu foarte placut pentru relaxare. Deasupra acestui nivel exista o terasa deosebit de frumoasa, amenajata in stilul unei gradini, avand o suprafata de 300mp. De aici, fiecare anotimp ofera o priveliste superba asupra cartierului. Accesul catre apartament se realizeaza cu ajutorul unui lift, iar cel catre gradina pe o scara de granit, din interiorul locuintei.

Constructie

Apartamentul are o suprafata utila de 300mp si este extrem de aerisit si luminos. Zona de zi e compusa dintr-un living spatios de 100mp, cu iesire pe terasa, format din mai multe incaperi despartite de arcade. Aici exista un semineu functional si televizor. Zona de noapte se compune din patru dormitoare mari, fiecare dintre ele avand baie proprie si dressing. Bucataria este generoasa, mobilata cu bun gust si utilata cu electrocasnice de o foarte buna calitate. De asemenea, in afara celor 4 bai, apartinand dormitoarelor, exista un grup sanitar mare, placat cu granit. Una dintre aceste bai beneficiaza de sauna si cada cu hidromasaj. La trecerea catre zona de noapte se afla un hol unde gasim masina de spalat si uscatorul.

Penthouse-ul a fost gandit extrem de elegant, peretii au fost zugraviti in stilul Stucco Veneziano. Are draperii care se asorteaza cu nuanta acestora, ferestre mari, corpuri de iluminat cu design deosebit si parchet si usi din lemn masiv.

La nivelul demisolului, apartamentul are acces la patru locuri de parcare si un grup sanitar. Totodata, aici se afla centrala termica, aceasta realizand incalzirea pentru intregul imobil. In subsol, beneficiaza de o boxa uscata dubla, ideala pentru depozitare.

Poate fi spatiul potrivit pentru o familie numeroasa, care apreciaza rafinamentul si oaza de liniste oferita de acest tip de proprietate.

Vecinatati

Parc Herastrau, Parcul Floreasca, metrou Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Regina Maria Primaverii, Televiziunea Romana, Liceul Teoretic Jean Monnet, Muzeul de Arta Recenta, Casa Ceausescu, magazine, scoli, restaurante

Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare penthouse superb cinci camere terasa 300mp Herastrau!

Caracteristici

ID Propietate:   
13064
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Kiseleff
Zona:   
Kiseleff/Victoriei/Stefan cel Mare
Camere:   
5
Bai:   
5
Etaj:   
3/S+D+P+3
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
300m²
Suprafata totala:   
800m²
An constructie:   
2006
Parcare:   
4
Comision:   
1%

Facilități


  4 locuri de parcare
  Aragaz
  Balcon tip terasa
  Boxa la subsol
  Bucatarie mobilata si utilata
  Cada cu hidromasaj
  Centrala imobil
  Dressing-uri
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Frigider
  Grup sanitar la demisol
  Hota
  Lift
  Masina de spalat rufe
  masina de spalat vase
  Partial mobilat
  Podele: parchet si granit
  Sauna
  Scara interioara
  Semineu
  Stare interior foarte buna
  Televizor
  Terasa tip gradina
  Usa intrare metal
  Uscator

Hartă