Vanzare penthouse noua camere etaj 2+M terase garaj Televiziune


Preț: 1,400,000 

Zona: Kiseleff/Victoriei/Stefan cel Mare

Prezentare generală

Vanzare penthouse noua camere etaj 2+M terase garaj Televiziune!

Prezentare

Va propunem spre vanzare un penthouse deosebit, structurat pe regimul de inaltime etaj 2 plus mansarda, intr-o vila solida in apropierea Televiziunii. Imobilul a fost construit in anul 1994 si nu prezinta niciun grad de risc seismic. Se afla intr-o zona plina de verdeata a cartierului, in vecinatatea Parcului Kiseleff. La cateva minute este statia de metrou Aviatorilor. In proximitate gasim Institutul National de Endocrinologie CI Parhon si Ambasada Poloniei. Este o zona sigura, placuta, cu numeroase institutii publice, magazine si restaurante.

Constructie

Penthouse-ul are o suprafata utila de 518mp, este luminos pe tot parcursul zilei si se afla intr-o stare buna. Etajul 2 serveste drept zona de zi, avand un living mare de 92mp, 5 incaperi spatioase, bucatarie mobilata si echipata si 4 bai. Acest nivel are, de asemenea, iesire pe doua terase mari, unde pot fi amenajate spatii ideale pentru relaxare.
Mansarda se compune din 3 camere generoase a cate 72mp, 62mp, respectiv 28mp si o terasa cu vedere panoramica asupra cartierului. La nivelul subsolului exista acces la doua boxe uscate, perfecte pentru depozitare si o incapere de 19mp. Aceasta poate fi utilizata ca spalatorie. De asemenea, aici se afla si un garaj de 63mp, cu doua locuri de parcare (se pot parca chiar trei masini). Din demisol se poate ajunge in apartament, cu liftul. Acesta deserveste doar aceasta proprietate.
Apartamentul are centrala termica proprie si aparat de aer conditionat. Are ferestre cu tamplarie din lemn, semineu si electrocasnice si mobilier de calitate, in bucatarie. Se preda nemobilat, putand fi amenajat conform dorintelor si nevoilor noilor proprietari. Poate fi un spatiu potrivit pentru rezidenta unei familii numeroase, dar la fel de bine se preteaza pentru activitate de birou.

Vecinatati

Institutul National de Endocrinologie CI Parhon, Televiziunea Romana, metrou Aviatorilor, Parcul Kiseleff, Ambasada Poloniei, Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, Muzeul Zambaccian, Monumentul Eroilor Aerului, Muzeul Geologic National, Piata Dorobantilor, Ambasada Republicii Bulgaria

Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare penthouse noua camere etaj 2+M terase garaj Televiziune!

Caracteristici

ID Propietate:   
17608
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Cotroceni
Zona:   
Kiseleff/Victoriei/Stefan cel Mare
Camere:   
9
Bai:   
5
Etaj:   
2+M/S+P+2+M
Balcoane:   
3
Suprafata utila:   
518m²
An constructie:   
1994
Parcare:   
2

Facilități


  2 locuri de parcare
  3 terase
  5 bai
  Aer conditionat
  Apometre
  Aragaz
  Boxa la subsol
  Bucatarie mobilata si utilata
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Curte
  Debara
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Frigider
  Garaj
  Hota
  Interfon
  Lift
  Masina de spalat rufe
  Nemobilat
  Scara interioara
  Semineu
  Stare interior buna
  Telecomanda poarta acces auto
  Telecomanda poarta garaj
  Usa intrare metal
  WC de serviciu

Harta