Vanzare casa trei camere Stirbei Voda Plevnei


Preț: 100,000 

Zona: Cismigiu/Stirbei Voda/Sala Palatului

Prezentare generală

Vanzare casa trei camere Stirbei Voda Plevnei

Prezentare

Va oferim spre vanzare o casa placuta cu 3 camere, situata intr-o zona linistita, ferita de trafic, in zona Stirbei Voda. Imobilul a fost construit in anul 1929 si nu prezinta risc seismic. A fost renovat integral de curand, putand fi ocupat si locuit rapid. Se afla pe o strada cu acces facil la mijloacele de transport in comun, la cateva minute de mers pe jos de statiile de metrou Eroilor si Gara de Nord. In apropiere gasim Parcul Operei si Gradina Botanica.

Constructie

Casa are o suprafata utila totala de 48mp. Este structurata pe regimul de inaltime D+P. Parterul se compune din doua incaperi, bucatarie mobilata si utilata, avand ferestre mari si baie. La nivelul demisolului uscat mai are o camera spatioasa de 15mp. Beneficiaza de centrala termica, iar ambele niveluri sunt dotate cu aparate de aer conditionat. Imobilul se afla intr-o stare foarte buna si poate fi amenajat pe placul noilor proprietari. Printre imbunatatiri putem enumera tencuiala stucco veneziano, inlocuirea instalatiei electrice si a celei sanitare, ferestrele cu geam termopan si usa metalica.

In curte se mai afla 2 imobile, unul dintre ele fiind locuit de doua persoane civilizate si linistite. Se vand aceasta casa si cealalta aflata in partea din fata a curtii. Acestea se pot cumpara si impreuna, pentru suma de 240000 EURO.

Imobilul prezentat are avantajul de a avea acces la o curte complet separata de restul vecinilor. Aici poate fi amenajat un loc foarte placut pentru relaxare. Este spatiul ideal atat pentru rezidenta, cat si pentru o firma.

Vecinatati

metrou Eroilor, metrou Gara de Nord, Spitalul Militar Central, Parcul Operei, Gara de Nord, Facultatea de Drept, Gradina Botanica

Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare casa trei camere Stirbei Voda Plevnei!

Caracteristici

ID Propietate:   
13370
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Case/Vile
Adresa:   
Bucuresti, Stirbei Voda
Zona:   
Cismigiu/Stirbei Voda/Sala Palatului
Camere:   
3
Bai:   
1
Etaj:   
D+P
Suprafata utila:   
48m²
Suprafata teren:   
53m²
Front stradal:   
12m
An constructie:   
1929
Parcare:   
1
Comision:   
1,8%

Facilități


  Aer conditionat
  Bucatarie mobilata si utilata
  Centrala termica
  Contor gaz
  Curte separata
  Demisol
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Loc de parcare
  Partial mobilat
  Podele: parchet si gresie
  Renovat
  Usa intrare metal

Harta