Vanzare apartament trei camere terasa superba Armeneasca

Preț: 164,000 

Zona: Dacia/Icoanei/Armeneasca

Prezentare generală

Vanzare apartament trei camere terasa superba Armeneasca!

Prezentare
Va oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere si o suprafata de 125 mp. Are o terasa de 25mp, situata pe intreaga lungime a apartamentului. Apartamentul are acces la aceasta din dormitor, living si din bucatarie.
Se afla la nivelul al 3-lea al unui bloc interbelic construit in 1934. Imobilul are regimul de inaltime P+3+M si un numar total de doar 7 apartamente. Acest fapt ofera o deosebita intimitate, din toate punctele de vedere.
Acoperisul a fost refacut in cursul anului 2020, iar blocul e incadrat la U2.
Constructie

Apartamentul este dotat cu multiple debarale si o zona de depozitare pozitionata deasupra acestuia, avand acces din interior. Totodata, are doua boxe generoase. Una este situata la parterul blocului, iar una la mansarda. Exista 2 bai cu aerisire naturala, aflate in zona dormitorului matrimonial, respectiv pe unul dintre holuri. De asemenea, are o bucatarie generoasa si o terasa placut amenajata pentru invitati.
Impreuna cu apartamentul se vinde la mansarda o incapere potrivita pentru locuit, cu baie proprie. Are structura unei garsoniere CF3, avand 2 posibilitati de acces: din apartament si din holul blocului. Aceasta beneficiaza de suficienta lumina naturala si ferestre la camera si baie. Apartamentul are contorizare separata, energie electrica si apometre. Este dotat cu centrala proprie Vaillant, tevi de cupru si calorifere de otel.

Locuinta imbina elemente moderne(geam termopan, aer conditionat, gresie, faianta) cu cele clasice(parchet de stejar reconditionat, mozaic in holul de la intrare, usi cu glasvand din cristal).
Beneficiaza de asigurare facultativa si PAD active si se vinde partial mobilata si utilata. Exista posibilitatea de ocupare imediata a spatiului.
Vecinatati: Muzeul Theodor Pallady, metrou Universitate, Galeria Posibila, Zorzini Gallery, Masaryk, Biserica Ortodoxa Popa Chitu, Biserica Ortodoxa Olari, restaurante, magazine
Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare apartament trei camere terasa superba Armeneasca!

Caracteristici

ID Propietate:   
13529
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Armeneasca
Zona:   
Dacia/Icoanei/Armeneasca
Camere:   
3
Bai:   
2
Etaj:   
3/P+3+M
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
82m²
Suprafata totala:   
125m²
An constructie:   
1934
Comision:   
2%

Facilități


  Acces Internet Cablu
  Aer conditionat
  Apometre
  Boxa la subsol
  Bucatarie partial mobilata
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Debara
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Partial mobilat
  Podele: parchet si gresie
  Stare interior buna
  Usa intrare metal
  WC de serviciu

Hartă

Contactați agentul