Vanzare apartament trei camere renovat Cotroceni garaj

Preț: 230,000 

Zona: Cotroceni

Prezentare generală

Vanzare apartament trei camere renovat Cotroceni garaj!

Va prezentam spre vanzare un apartament aflat la hochparterul unei vile frumoase, situata pe o strada linistita a cartierului Cotroceni, in vecinatatea Arenelor BNR. La doi pasi fata de imobil se afla Piata Cotroceni si statia de metrou Eroilor. Apartamentul are o suprafata utila de 93mp, la care se adauga o mica terasa, foarte placuta, cu o suprafata de 3mp, un garaj de 14mp, boxa de 7mp si o camera la pod de 22mp.

Constructie
Parterul este compus dintr-o camera centrala, despartita de living printr-un glasvand, vestibul la intrare, bucatarie generoasa cu zona pentru gatit si o zona de dining, birou si baie. Daca se doreste o camera de zi generoasa, se poate renunta la glasvand. Astfel, se va obtine o suprafata de 32mp. Din camera tip birou, se coboara direct in demisol, unde avem un dormitor cu dressing (in total 25mp). Se poate amenaja dormitorul, la nivelul parterului, in locul actualului birou, avand si acces direct la baie. Totodata, la nivelul demisolului, avem o camera tehnica, cu acces pe scara de serviciu, unde se afla centrala termica, masina de spalat si rafturi pentru depozitare. La pod, apartamentul detine o camera de 22mp, amenajata, care poate servi drept birou, spatiu de depozitare etc. Are in proprietate o cota de 1/6 din spatiile comune si 75mp teren. Vila este solida, cu plansee de beton si nu prezinta risc seismic.
Apartamentul a fost renovat integral, cu bun gust, pastrandu-se toate elementele originale. Atat instalatia sanitara, cat si cea electrica au fost inlocuite, usile au fost reconditionate, iar parchetul a fost schimbat. Podelele sunt amenajate cu parchet din lemn masiv si travertin. In zona de dining, se poate reface grupul sanitar si este suficient loc si pentru un dus. In living, se poate amenaja un loc placut pentru a servi masa.
Toate modificarile au fost facute cu autorizatie. La cererea clientului, pot ramane anumite piese de mobilier, insa pretul afisat nu include mobila. In curtea proprietatii exista un garaj incalzit pe timp de iarna.
Este o proprietate potrivita pentru un cuplu care apreciaza rafinamentul, ambientul intim oferit de catre acest apartament, precum si tihna cartierului Cotroceni.
Vecinatati
Piata Cotroceni, Arenele BNR,  metrou Eroilor, Biserica Sfantul Elefterie Nou, Parcul Eroilor Sanitari.
Daca doriti sa fiti la curent cu evenimentele din cartier, intrati pe situl Asociatiei Incotroceni !
Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!
Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare apartament trei camere renovat Cotroceni garaj!

Caracteristici

ID Propietate:   
7009
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Cotroceni
Zona:   
Cotroceni
Camere:   
3
Bai:   
1
Etaj:   
P/D+P+2
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
93m²
Suprafata totala:   
140m²
Suprafata teren:   
75m²
An constructie:   
1941
Parcare:   
1
Comision:   
1,8%

Facilități


  Aer conditionat
  Boxa la subsol
  Bucatarie partial mobilata
  Centrala proprie
  Curte
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Masina de spalat rufe
  Podele: parchet si travertin
  Rulouri/Obloane aluminiu
  Scara interioara
  Stare interior buna
  Telecomanda poarta garaj
  Terasa
  Usa intrare lemn
  WC de serviciu

Hartă