Vanzare apartament trei camere imobil 1960 Primaverii Herastrau

Preț: 165,000 

Zona: Dorobanti/Primaverii/Floreasca

Prezentare generală

Vanzare apartament trei camere imobil 1960 Primaverii Herastrau!

Va prezentam la vanzare un apartament placut de 3 camere, situat la nivelul al 2-lea al unui bloc cu 2 etaj, din cartierul Primaverii. Imobilul este extrem de solid si a fost construit in 1960. Nu este foarte inalt, parterul dand impresia unui demisol. Astfel, etajul 2 poate fi comparat mai degraba cu cel dintai al unui imobil. Are o pozitie foarte buna, aflandu-se in proximitatea Parcului Herastrau, la doua minute de mers pe jos de statia de metrou Aviatorilor. In apropiere se afla Pieta Charles de Gaulle.
Apartamentul are o suprafata de aproximativ 70mp utili. Este compus dintr-un living luminos, doua dormitoare, bucatarie, o baie, o camara perfecta pentru depozitare si un balcon dragut tip logie, in suprafata de 5mp. Acesta este inclus in apartament. Totodata, in subsol exista o boxa uscata de 2,40mp, ideala pentru depozitare.
Apartamentul nu a fost renovat si poate fi amenajat pe gustul viitorilor proprietari. Se vinde nemobilat. Poate fi montata o centrala termica, incalzirea fiind in prezent realizata de sobe.
Fatada blocului se afla intr-o stare buna, iar scara este bine intretinuta. Apartamentul poate fi spatiul perfect pentru o familie.
Vecinatati: metrou Aviatorilor, Parcul Regele Mihai I al Romaniei, Lacul Floreasca, Televiziunea Romana, Parcul Kiseleff, Piata Charles de Gaulle, Palatul Primaverii, Gradinita Maxi, Liceul Jean Monnet, Parcul Floreasca, Muzeul Parfumurilor
Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare apartament trei camere imobil 1960 Primaverii Herastrau!

Caracteristici

ID Propietate:   
12299
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Zona:   
Dorobanti/Primaverii/Floreasca
Camere:   
3
Bai:   
1
Etaj:   
2/S+P+2
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
70m²
Suprafata totala:   
72m²
An constructie:   
1959
Comision:   
1,8%

Facilități


  Boxa la subsol
  Contor gaz
  Debara
  Interfon
  Necesita renovare
  Nemobilat
  Podele: parchet
  Soba

Hartă