Vanzare apartament trei camere garaj piscina Parcul Herastrau

Preț: 230,000 

Zona: Dorobanti/Primaverii/Floreasca

Prezentare generală

Vanzare apartament trei camere garaj piscina Parcul Herastrau!

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament deosebit cu 3 camere, aflat la etajul 4 al unui imobil cu 6 niveluri. Blocul a fost construit in anul 2007, e solid si se afla intr-o zona plina de verdeata, in vecinatatea Parcului Herastrau. La cateva minute de mers pe jos, gasim statia de metrou Aurel Vlaicu si centrul comercial Promenada. Exista acces facil la mijloacele de transport in comun, iar in zona se afla numeroase institutii de invatamant si magazine. Printre acestea putem enumera Scoala Gimnaziala Maria Rosetti, Scoala Gimnaziala Herastrau si Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara.

Constructie

Apartamentul are o suprafata utila totala de aproximativ 103mp si e decomandat. Se compune dintr-un living luminos, extrem de generos, in suprafata de 55mp, dotat cu ferestre mari, parchet din lemn masiv si sistem de ventilatie, bucatarie amenajata ca o insulita, in cadrul livingului, dormitor cu dressing, inca o incapere si baie. Exista iesire pe un balcon deschis superb amenajat, care poate fi un loc perfect pentru relaxare. Apartamentul are vedere catre spate. In hol se afla inca un dressing izolat in constructie, unde a fost montata masina de spalat rufe. Este amenajat elegant, dotat cu obiecte de mobilier si electrocasnice de o buna calitate, pastrand un aspect clasic dar, totodata, modern. Toate camerele sunt bine ventilate, doua dintre acestea au iesire pe balcon si imobilul este izolat termic. Sala de intrare in bloc este amenajata cu marmura si canapele, iar liftul este bine intretinut. Este supravegheat video si are o pisicina acoperita.

Locuinta se vinde in mare parte mobilata si utilata, exceptie facand o incapere. Aceasta poate fi organizata in functie de necesitatile noului proprietar. In garaj, are in proprietate un loc de parcare. Este un apartament deosebit, ideal atat pentru o familie, cat si pentru un cuplu care isi doreste mai mult spatiu.

Vecinatati

Parcul Regele Mihai I al Romaniei, metrou Aurel Vlaicu, Scoala Gimnaziala Herastrau, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Romexpo, metrou Aviatorilor, Casa Ceausescu, Spitalul de Pediatrie Medlife, Casa de Asigurari de Sanatate, Casa Presei Libere

Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare apartament trei camere garaj piscina Parcul Herastrau!

Caracteristici

ID Propietate:   
14051
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Parcul Herastrau
Zona:   
Dorobanti/Primaverii/Floreasca
Camere:   
3
Bai:   
1
Etaj:   
4/P+6
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
93m²
Suprafata totala:   
102m²
An constructie:   
2007
Comision:   
2%

Facilități


  2 dressing-uri
  Balcon deschis
  Bucatarie mobilata si utilata
  Cuptor
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Frigider
  Hota
  Interfon
  Lift
  Masina de spalat rufe
  Partial mobilat
  Plita
  Podele: parchet si gresie
  Renovat
  TV
  Usa intrare metal
  Ventiloconvectoare

Hartă

Contactați agentul