Vanzare apartament renovat doua camere mobilat/utilat Drumul Taberei


Preț: 80,000 

Zona: Drumul Sarii/Taberei

Prezentare generală

Vanzare apartament renovat doua camere mobilat/utilat Drumul Taberei!

Va propunem spre vanzare un apartament deosebit cu 2 camere, situat la etajul intai al unui bloc solid cu 4 niveluri, in cartierul Drumul Taberei, zona Favorit. Imobilul a fost construit in anul 1976, nu este incadrat pe nicio lista de risc seismic si are acces facil la mijloacele de transport in comun, inclusiv la metrou. La cateva minute de mers pe jos, se afla Parcul si Piata Moghioros, statiile de metrou Tudor Vladimirescu si Favorit, iar in apropiere gasim centrul comercial Plaza si numeroase institutii de invatamant.
Apartamentul are o suprafata utila de 50mp, este luminos si ferit de trafic. Se compune dintr-un living modern amenajat, cu dressing incapator si un dormitor matrimonial, care are inca un dressing. De asemenea, are o bucatarie mobilata si utilata si baie cu o cada. Locuinta a fost renovata de curand, instalatia electrica si cea sanitara au fost inlocuite, beneficiaza de electrocasnice de calitate, aparat de aer conditionat, ferestre cu geam termopan si parchet aflat intr-o stare foarte buna. Se vinde complet mobilata si echipata. Apartamentul a fost initial decomandat, dar in prezent este semidecomandat. Se poate decomanda, daca se doreste.
Imobilul este dotat cu interfon, iar vecinii sunt civilizati. Apartamentul poate fi un spatiu ideal pentru un cuplu. Beneficiaza de un loc de parcare platit la ADP. Zona este linistita si plina de verdeata.
Vecinatati: Parcul Drumul Taberei, Piata Moghioros, Mall Plaza, Unitatile Militare 01357 si 02210, Complex Hotelier Haiducului, Scoala Gimnaziala Orizont nr. 193, Centrul Comercial Drumul Taberelor, Scoala Gimnaziala Nr. 197, metrou Tudor Vladimirescu, metrou Favorit
Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare apartament renovat doua camere mobilat/utilat Drumul Taberei!

Caracteristici

ID Propietate:   
14752
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Drumul Taberei
Zona:   
Drumul Sarii/Taberei
Camere:   
2
Bai:   
1
Etaj:   
1/P+4
Suprafata utila:   
50m²
An constructie:   
1976
Parcare:   
1
Comision:   
2%

Facilități


  1 loc de parcare
  Aer conditionat
  Apometre
  Aragaz
  Bucatarie mobilata si utilata
  Complet mobilat
  Contor caldura
  Cuptor microunde
  Frigider
  Hota
  Interfon
  Masina de spalat rufe
  Podele: parchet mocheta si gresie
  Renovat
  Termoficare

Harta