Vanzare apartament patru camere terasa garaj Cotroceni

Preț: 335,000 

Zona: Cotroceni

Prezentare generală

Vanzare apartament patru camere terasa garaj Cotroceni!

Va prezentam la vanzare un apartament superb, aflat la etajul 2 al unei vile cochete cu 3 niveluri, din cartierul Cotroceni.  A fost construita in anul 1941. Imobilul are o pozitie de exceptie, aflandu-se in centrul cartierului, inconjurat de spatii verzi, institutii de invatamant si piata. Are acces la principalele mijloace de transport, aici incluzand si statia de metrou Eroilor.
Constructie
Apartamentul prezinta o impartire circulara si o suprafata utila de 153mp. Are un living luminos, dotat cu parchet din lemn masiv. Aici regasim cea mai frumoasa zona din locuinta, unde exista un semineu care functioneaza pe lemne si acces catre terasa. Exista un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie si un alt dormitor, care poate utiliza aceeasi baie (acces dublu). Alaturi exista si o toaleta de serviciu. Cea de-a patra camera, avand o suprafata de 23mp, poate fi dormitor, birou ori poate servi oricarei alte destinatii. Separat de camera de zi si zona de noapte se afla bucataria, zona dining, camara, o debara, unde e montata centrala Keston, toaleta de serviciu si accesul pentru scara secundara. Toate camerele, inclusiv bucataria, au iesire catre un balcon. In demisolul imobilului, apartamentul detine o boxa uscata de 9.52mp, ideala pentru depozitare. Totodata, aici se afla un garaj de 33mp format din doua incaperi. Pe terasa, poate fi amenajat cu usurinta un loc placut de relaxare.
Apartamentul a fost complet renovat. Tamplaria originala a casei a fost reconditionata, parchetul din lemn masiv s-a refacut si s-au instalat calorifere de fonta. A fost inlocuita atat instalatia electrica, precum si cea sanitara. Amenajarea apartamentului s-a realizat pastrand intact aerul boieresc al casei si elementele originale, inclusiv semineul. Este spatiul perfect pentru o famile cu copii, care apreciaza tihna unui camin intim si amenajat elegant. De asemenea, se preteaza pentru o firma cu pretentii.
Vecinatati
Parc Romniceanu, Arenele BNR, Piata Cotroceni, Palatul Cotroceni, metrou Eroilor, Parcul Eroilor Sanitari, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Spitalul Universitar.
Daca doriti sa fiti la curent cu evenimentele din cartier, intrati pe situl Asociatiei Incotroceni !
Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare apartament patru camere terasa garaj Cotroceni!

Caracteristici

ID Propietate:   
7968
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Cotroceni
Zona:   
Cotroceni
Camere:   
4
Bai:   
3
Etaj:   
2/D+P+3
Balcoane:   
4
Suprafata utila:   
153m²
Suprafata totala:   
222m²
An constructie:   
1941
Parcare:   
2
Comision:   
1,8%

Facilități


  Boxa la demisol
  Bucatarie partial mobilata
  Camara
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Curte
  Debara
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Garaj
  Interfon
  Mobilat partial
  Pian
  Podele: parchet si gresie
  Rulouri/Obloane lemn
  Semineu
  Terasa
  Usa intrare lemn
  WC de serviciu

Hartă