Vanzare apartament generos patru camere Piata Victoriei

Preț: 225,000 

Zona: Kiseleff/Victoriei/Stefan cel Mare

Prezentare generală

Vanzare apartament generos patru camere Piata Victoriei!

Va oferim spre vanzare un apartament generos cu patru camere, aflat la etajul 2 al unui imobil cu 3 niveluri. Blocul a fost construit in anul 1940, e solid si nu prezinta risc seismic. Se afla intr-o zona excelenta a cartierului, chiar langa Piata Victoriei, la doi pasi de statia de metrou. Beneficiaza de acces facil la mijloacele de transport si, astfel, la toate punctele de interes ale zonei.

Constructie si prezentare

Apartamentul are o suprafata utila de 98,36mp si este semidecomandat, circular. Are un living mare de 20mp, dining room, doua dormitoare a cate 17mp fiecare, oficiu, bucatarie, debara, baie si WC de serviciu. Daca este necesar, se poate obtine inca un dormitor, in locul zonei pentru servirea mesei. De asemenea, exista iesire catre doua balcoane, unde se pot amenaja locuri placute pentru relaxare. In subsol, apartamentul are acces la o boxa uscata de 8,42mp. Aceasta poate fi folosita pentru depozitare. La nivelul mansardei exista o camera de serviciu de 7mp, organizata ca un birou. Incaperile sunt dotate cu parchet din lemn masiv, exista aparat de aer conditionat, centrala termica, iar bucataria este mare si se va preda mobilata si utilata. Apartamentul se vinde partial mobilat si echipat. A fost de curand renovat integral, restaurandu-se insa elementele arhitecturale originale. Atat instalatia sanitara, cat si cea electrica au fost inlocuite.

Avand in vedere pozitia foarte buna, cat si configuratia sa, locuinta poate fi spatiul perfect pentru o familie cu un copil.

Vecinatati

Piata Victoriei, metrou Piata Victoriei, Muzeul Antipa, Guvernul Romaniei, Spitalul Clinic Filantropia, Clinica Sanador, Casa Filipescu-Cesianu, Ambasada Spaniei, Muzeul National George Enescu, Colegiul National de Muzica George Enescu, Piata Buzesti, Liceul Teoretic National

Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare apartament generos patru camere Piata Victoriei!

Caracteristici

ID Propietate:   
10833
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Piata Victoriei
Zona:   
Kiseleff/Victoriei/Stefan cel Mare
Camere:   
5
Bai:   
2
Etaj:   
2/S+P+3+M
Balcoane:   
2
Suprafata utila:   
98m²
Suprafata totala:   
120m²
An constructie:   
1940
Comision:   
2%

Facilități


  2 balcoane
  Aer conditionat
  Boxa la subsol
  Bucatarie mobilata si utilata
  Camera de serviciu la mansarda
  Centrala termica
  Debara
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Mansarda
  Mobilat partial
  Oficiu
  Podele: parchet si gresie
  Renovat
  Usa intrare metal
  WC de serviciu

Hartă

Contactați agentul

blank