Vanzare apartament generos 107mp patru camere 13 Septembrie


Preț: 230,000 

Zona: Panduri/13 Septembrie

Prezentare generală

Vanzare apartament generos 107mp patru camere 13 Septembrie!

Prezentare
Va oferim spre vanzare un apartament luminos, foarte placut, cu 4 camere, situat la etajul intai al unui imobil solid cu 8 niveluri, in cartierul 13 Septembrie. Blocul a fost construit in anul 1990, beneficiaza de rezistenta din punct de vedere seismic si e pozitionat intr-o zona buna a cartierului. Are acces facil la mijloacele de transport in comun. In vecinatate, gasim Hotelul JW Marriott, iar foarte aproape se afla Academia Tehnica Militara si Vulcan Value Centre.
Constructie

Apartamentul are o suprafata utila de 107mp. Se compune dintr-un living spatios, aerisit, despartit de un dormitor matrimonial cu dressing, printr-un glasvand, inca doua camere ce pot servi drept dormitoarele copiilor, bucatarie mare mobilata si utilata, baie cu o cada si o baie cu dus. Prin deschiderea glasvandului se obtine un spatiu de 41mp. Doua dintre dormitoare au iesire pe cate un balcon inchis. Locuinta este dotata cu aer conditionat, ferestre cu geam tripan Salamander, cu sticla Saint Gobain si rulouri exterioare. Este bine izolat termic si fonic. Pe hol exista un dressing mai mic si doua debarale. In subsolul imobilului, are acces la o boxa uscata de 3mp, perfecta pentru depozitare.
Apartamentul se afla intr-o stare buna, dar mai necesita mici investitii. Poate fi un spatiu ideal pentru rezidenta unei familii cu doi copii, dar se preteaza si pentru sediul unei firme, in trecut fiind folosit ca spatiu de birouri.
In spate este un mic parculet si la cateva minute de mers pe jos este Parcul Romniceanu. Masina se poate parca in spatele blocului, dar nu exista un loc special alocat.

Vecinatati
Hotel JW Marriott, Academia Tehnica Militara, Spitalul Panduri, Monitorul Oficial, Vulcan Value Centre, Parc Romniceanu
Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare apartament generos 107mp patru camere 13 Septembrie!

Caracteristici

ID Propietate:   
14657
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, 13 Septembrie
Zona:   
Panduri/13 Septembrie
Camere:   
4
Bai:   
2
Etaj:   
1/P+8
Balcoane:   
2
Suprafata utila:   
107m²
Suprafata totala:   
110m²
An constructie:   
1990
Comision:   
1,8%

Facilități

Harta