Vanzare apartament doua camere renovat Drumul Taberei AFI


Preț: 75,000 

Zona: Drumul Sarii/Taberei

Prezentare generală

Vanzare apartament doua camere renovat Drumul Taberei AFI!

Va propunem spre vanzare un apartament foarte placut, cu 2 camere, situat la etajul 9 al unui imobil solid cu 9 niveluri, in cartierul Drumul Taberei. Deasupra se afla etajul tehnic, care acopera in intregime apartamentul. Blocul a fost construit in anul 1972 si nu se afla pe nicio lista de risc seismic. Este pozitionat intr-o zona foarte buna a cartierului, la cateva minute de mers pe jos de statia de metrou Favorit, de centrul comercial AFI Cotroceni si Mall Plaza. In proximitate, exista numeroase institutii de invatamant, magazine si restaurante, iar la cateva minute se afla Parcul si Piata Moghioros.
Apartamentul are o suprafata utila totala de 60mp. Se compune dintr-un living luminos, dormitor, bucatarie mobilata si utilata, baie cu dus si doua spatii generoase pentru depozitare. De asemenea, are un balcon logie cu priveliste superba asupra cartierului si o boxa uscata, ideala pentru depozitare.
Locuinta a fost renovata in intregime. S-au schimbat instalatia electrica si cea sanitara, usile, parchetul, caloriferele, iar electrocasnicele sunt noi. Este dotata cu frigider, aragaz si hota, masina de spalat rufe si cuptor cu microunde. Exista apometre si aparat de aer conditionat. Apartamentul se preda nemobilat (exceptie facand bucataria) si poate fi amenajat pe placul noilor proprietari.
Blocul este dotat cu doua lifturi, interfon, camere de luat vedere, scara este bine intretinuta, iar in zona este multa verdeata.
Vecinatati: Piata Moghioros, Parcul Drumul Taberei, metrou Favorit, Plaza Romania, Parc Aleea Bujoreni, AFI Cotroceni, Scoala Gimnaziala Orizont, Directia Generala de Impozite si Taxe Locale Sector 6, magazine, farmacii, restaurante, metrou

Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare apartament doua camere renovat Drumul Taberei AFI!

Caracteristici

ID Propietate:   
15714
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Drumul Taberei
Zona:   
Drumul Sarii/Taberei
Camere:   
2
Bai:   
1
Etaj:   
9/S+P+9
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
53m²
Suprafata totala:   
60m²
An constructie:   
1972
Comision:   
1,8%

Facilități


  1 balcon
  Aer conditionat
  Apometre
  Aragaz
  Boxa la subsol
  Bucatarie mobilata si utilata
  Contor caldura
  Cuptor microunde
  Debara
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Frigider
  Hota
  Interfon
  Lift
  Masina de spalat rufe
  Nemobilat
  Podele: parchet si gresie
  Renovat
  Termoficare
  Usa intrare metal

Harta