Vanzare apartament doua camere mobilat/utilat Panduri

Preț: 99,500 

Zona: Panduri/13 Septembrie

Prezentare generală

Vanzare apartament doua camere mobilat/utilat Panduri!

Prezentare
Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit, aflat la nivelul al 7-lea al unui imobil solid, tip monolit, cu 8 etaje+nivel tehnic, din cartierul Panduri. Blocul a fost construit in jurul anului 1990 si nu prezinta risc seismic. Se afla intr-o zona buna a cartierului, la doi pasi de Parcul Romniceanu. La cateva minute de mers pe jos gasim statia de metrou Academia Militara.
Constructie

Apartamentul are, in total, o suprafata utila de 54mp. Este foarte bine izolat termic si fonic. Are vedere catre spatele imobilului. Aflandu-se la acest etaj, beneficiaza de liniste si priveliste asupra intregului cartier. Este compus dintr-un living luminos si spatios de 18mp, cu zona pentru servirea mesei si bucatarie open space, dormitor matrimonial cu dressing si baie. Are iesire pe un mic balcon, unde poate fi organizat un loc pentru relaxare. De asemenea, la intrare exista inca un dressing ideal pentru depozitare.
In 2019, a fost renovat integral si mobilat si echipat cu mult bun gust. Au fost inlocuite atat instalatia sanitara (cupru si PVC hidraulic), cat si cea electrica. Apartamentul e dotat cu parchet din lemn de nuc, gresie si faianta Rondine Ceramica. Are usa metalica si ferestre cu geam termopan. A fost utilat cu electrocasnice de o calitate buna (Samsung, Beko, Arctic, Whirlpool) si obiecte de mobilier noi (Ikea).
Locuinta are acces rapid la principalele mijloace de transport si puncte de interes ale cartierului. Poate fi spatiul perfect pentru un cuplu.

Vecinatati
Universitatea Nationala de Aparare Carol I, metrou Academia Militara, , Arenele BNR, Parcul Romniceanu, Spitalul Theodor Burghele, Institutul ORL, Policlinica Panduri, Monitorul Oficial, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, One Cotroceni Park, Lidl
Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare apartament doua camere mobilat/utilat Panduri!

Caracteristici

ID Propietate:   
12366
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Zona:   
Panduri/13 Septembrie
Camere:   
2
Bai:   
1
Etaj:   
7/P+8+etaj tehnic
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
51m²
Suprafata totala:   
54m²
An constructie:   
1990
Comision:   
1,8%

Facilități


  1 balcon
  2 dressinguri
  Administrare
  Apometre
  Aragaz
  Bucatarie mobilata si utilata
  Complet mobilat
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Frigider
  Hota
  Interfon
  Lift
  Masina de spalat rufe
  Pat matrimonial
  Podele: parchet si gresie
  Renovat
  Termoficare
  Usa intrare metal
  Vedere catre spate

Hartă