Vanzare apartament doua camere garaj Panduri Metrocity metrou Academie


Schite si planuri:

Preț: 149,500 

Zona: Panduri/13 Septembrie

Prezentare generală

Vanzare apartament doua camere garaj Panduri Metrocity metrou Academie!
Va propunem spre vanzare un apartament foarte placut cu 2 camere, situat la etajul 9 al unui imobil solid cu 10 niveluri, in cartierul Panduri. Este pozitionat intr-o zona cu acces facil la mijloacele de transport in comun. Blocul face parte din ansamblul rezidential Metrocity, construit central, pe Dealul Academiei, in anul 2017. La 5 minute se afla Parcul Romniceanu, iar la 7 minute statia de metrou Academia Militara. In apropiere gasim Spitalul ORL, Scoala Gimnaziala Nr. 146 si Hotelul JW Marriott. In cadrul ansamblului de birouri One Cotroceni Park, vor exista facilitati precum clubul de fitness World Class.
Apartamentul e amplasat pe latura nord-estica, avand parte de lumina naturala pe toata durata zilei. Are o suprafata utila totala de 50mp. Se compune dintr-un living luminos cu bucatarie open space, in suprafata totala de 28mp, dormitor matrimonial cu dressing si baie cu cada. Mobilierul din bucatarie este editie limitata, marca Diesel Social Kitchen by Scavolini, cu manere de metal antichizat si panou de perete antistropire, din inox periat. Blatul si fronturile sunt din stejar scandinav laminat, iar sertarele din aluminiu sunt marca Blum. Chiuveta din granit e marca germana Schock Greenwich, iar bateria marca IKEA. De asemenea, bucataria este echipata cu electrocasnice marca Ariston(frigider, masina de spalat vase, cuptor, plita electrica) si hota Elica. Din living exista acces pe un balcon deschis de 5mp, cu o priveliste deosebita catre Casa Poporului si Catedrala Mantuirii Neamului.
Locuinta a fost mobilata de un designer, cu mobilier din editii limitate sau realizat pe comanda. Mobila este achizitionata de la magazinul The Home, iar scaunele de lemn, piele si catifea sunt realizate de o firma greceasca, specializata in mobilier Horeca. Apartamentul e utilat si cu televizor si masina de spalat rufe, dotat cu centrala termica Vaillant de 24kw, cu termostat si are aer conditionat. Este izolat bine, beneficiind de ferestre cu geam termopan dublu. Asadar, costurile pentru utilitati sunt reduse.
Imobilul dispune de interfon, doua ascensoare si camere de supraveghere in interior. Scara este bine intretinuta, iar vecinii sunt civilizati. Exista asociatie de proprietari si grup de Whatsapp al locatarilor. In parcarea subterana, proprietatea are inclus in pret un loc de parcare.
Poate fi un spatiu ideal pentru rezidenta unui cuplu.
Vecinatati: Parcul Romniceanu, Spitalul ORL, Spitalul Clinic Theodor Burghele, JW Marriott, Digi 24, Lidl, Scoala Gimnaziala Nr. 146, Metrocity Academiei, metrou Academia Militara, Rectorat Universitatea din Bucuresti
Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta!
Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare apartament doua camere garaj Panduri Metrocity metrou Academie!

Caracteristici

ID Propietate:   
16237
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Panduri
Zona:   
Panduri/13 Septembrie
Camere:   
2
Bai:   
1
Etaj:   
9/S+P+10
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
50m²
Suprafata totala:   
50m²
An constructie:   
2017
Parcare:   
1
Comision:   
1,8%

Facilități


  1 balcon deschis
  Aer conditionat
  Apometre
  Aragaz
  Boxa la subsol
  Bucatarie mobilata si utilata
  Centrala termica
  Complet mobilat
  Contor gaz
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Frigider
  Hota
  Interfon
  Lift
  Loc de parcare
  Masina de spalat rufe
  Podele: parchet si gresie
  Stare interior buna
  Usa intrare metal

Harta