Vanzare apartament cinci camere parter garaj curte Cotroceni

Preț: 740,000 

Zona: Cotroceni

Prezentare generală

Vanzare apartament cinci camere parter garaj curte Cotroceni!

Prezentare
Va prezentam la vanzare un apartament unic, situat la parterul unei vile solide din Cotroceni, din anul 1935. Imobilul nu are niciun grad de risc seismic. Se afla in cea mai buna zona a cartierului, pe strada linistita Dr. Lister. La doi pasi de acesta se afla Parcul Romniceanu. De asemenea, e situat in aproapierea punctelor de interes ale zonei, precum statia de metrou Eroilor si Facultatea de Medicina. In zona, gasim si Parcul Izvor, Parcul Operei, Piata Cotroceni si Spitalul Universitar.
Constructie

Apartamentul beneficiaza de intrare separata fata de etajul 1 si e foarte generos. Are o suprafata utila de 200mp la nivelul parterului. Zona de zi este compusa dintr-un living cu semineu functional pe lemne, in suprafata de 38mp si dining de 28mp cu iesire catre terase. La acest nivel mai exista un dormitor spectaculos, cu elemente decorative in stil florentin, lambriuri si dulapuri din lemn masiv de stejar si acces la o baie spatioasa. Mai gasim un dormitor care are alaturi o baie cu dus si un birou splendid, care poate deveni al treilea dormitor, la nevoie. La intrare exista un vestibul generos, cu toaleta de serviciu si cuier. Bucataria e compartimentata in zona pentru servit masa si cea de gatit.

Teren si proprietate

Imobilul e construit in stil maur, cu influente florentine. Au fost conservate si superb reconditionate elementele arhitecturale originale, pastrandu-se astfel atmosfera distinsa, clasica a constructiei. Tamplaria si jaluzelele sunt din lemn masiv de stejar, la fel si usile si mastile ce acopera caloriferele. Este un apartament aerisit, cu incaperi inalte, de peste 3.50, luminoase. Diningul are iesire pe doua terase superbe cu suprafete de 25mp, respectiv 13mp. Aici pot fi amenajate spatii placute pentru relaxare. Cu tot cu terase exista 238mp la parter.
Demisolul e uscat si se compune din camere pentru servitori, spatii de depozitare, centrala termica si spatii comune cu vecinii de la etaj. La acest nivel exista in jur de 100mp in proprietate.

In proprietatea apartamentului sunt 500 mp de teren, din care 383mp reprezinta curtea libera ce apartine doar parterului. Este suficient spatiu pentru a fi organizat un loc de relaxare si un spatiu de joaca pentru copii.
Totodata, apartamentul are garaj cu panta, putandu-se astfel parca un automobil. Este incalzit si are acces la apa.
Proprietatea poate fi spatiul perfect pentru o familie, dar se preteaza si pentru o firma.

Vecinatati
Parc Romniceanu, Biserica Elefterie, metrou Eroilor, Parc Izvor, metrou Izvor, Facultatea de Medicina, Arenele BNR, Piata Cotroceni, Parcul Eroilor Sanitari, Parcul Operei
Daca doriti sa fiti la curent cu evenimentele din cartier, intrati pe situl Asociatiei Incotroceni !
Daca doriti sa stiti ce taxe aveti de plata la notar,  puteti intra pe Calcul Taxe Notariale si aflati cu usurinta

Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare apartament cinci camere parter garaj curte Cotroceni

Caracteristici

ID Propietate:   
11352
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Apartamente, Case/Vile
Adresa:   
Bucuresti, Cotroceni
Zona:   
Cotroceni
Camere:   
5
Bai:   
3
Etaj:   
P/D+P+1
Suprafata utila:   
300m²
Suprafata totala:   
337m²
Suprafata teren:   
500m²
An constructie:   
1935
Parcare:   
2

Facilități


  2 locuri de parcare
  2 terase
  Aer conditionat
  Boxa la demisol
  CATV
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Curte
  Garaj
  Gradina
  Intrare separata
  Mobilat partial
  Pictura murala
  Podele: parchet si gresie
  Rulouri/Obloane lemn
  Semineu
  Stare interior buna
  Usa intrare lemn
  WC de serviciu

Hartă