Vanzare teren Stirbei Voda Cismigiu 1025mp

Preț, 1,400,000 

Zona: Cismigiu/Stirbei Voda/Sala Palatului

Prezentare generală

Vanzare teren Stirbei Voda Cismigiu 1025mp!
Vă prezentăm spre vânzare un teren intravilan care se află în zona ultracentrală Victoriei – Știrbei Voda. Terenul este curat din punct de vedere legal și deține un plan urbanistic zonal aprobat în martie 2018.
Conform planului urbanistic general, terenul este amplasat în subzona centrală CA2. In aceasta zonă avem  imobile având înălțime medie, înaltă și cu accente de peste 45 m, dispunând de un regim de construire continuu și discontinuu. Deasemenea, premergător PUZ-ului, terenul deține și un Certificat de Urbanism. Acesta va fi pus la dispoziția clientului.În acte, suprafața sa este de 1025 mp, însa, în urma măsurătorilor, s-a constatat că acesta are o suprafață de 1032 mp. Are o deschidere de aprox. 21 m către drumul de acces și una către o alee. Zona dispune de mijloace de transport în apropiere si de metrou.

Proiectul  este gândit pentru un imobil cu maxim 6 nivele, un parter și un demisol, cel din urmă putând fi folosit pentru realizarea unei parcări subterane. Parterul poate cuprinde un spațiu pentru birouri și nucleul de acces către zona de rezidență.. Spatiul  rămas poate fi amenajat pentru parcare.
Terenul se vinde la prețul de 1.400.000 Euro în regim de TVA taxare inversă.

Vecinătăţi: Piața Victoriei, Parcul Cișmigiu, Parcul Operei, Grădina Botanică, Ateneul Român, Facultatea de Drept, Universitatea Națională de Muzică din București.
Nu ezitati sa ne contactati pentru vanzare teren Stirbei Voda Cismigiu 1025mp!

Prezentare generală

ID Propietate:   
2016
Tip Tranzactie:   
vanzare
Tip Proprietate:   
Terenuri
Adresa:   
Stirbei Voda, sector 1
Zona:   
Cismigiu/Stirbei Voda/Sala Palatului
Suprafata teren:   
1025m²
Front stradal:   
21m
Comision:   
1.5%

Facilități


  Apa
  Canalizare
  Curent
  Gaz

Hartă

Contactați agentul

Teodorescu Diana
Telefon0766.355.138
E-maildiana@divaro.ro