Inchiriere vila brancoveneasca D+P+1 Cotroceni metrou

Preț: 1,700 

Zona: Cotroceni

Prezentare generală

Inchiriere vila brancoveneasca D+P+1 Cotroceni metrou!

Va oferim spre inchiriere o vila brancoveneasca, construita in 1935, din cartierul Cotroceni. Imobilul este solid si nu are niciun grad de risc seismic. Este structurat pe regimul de inaltime D+P+1. E situat intr-o zona linistita a cartierului Cotroceni, avand acces facil la metrou si celelalte mijloace de transport in comun. In apropiere se afla Facultatea de Medicina, Universitatea Nationala de Aparare Carol I si Piata Cotroceni. De asemenea, in zona gasim Arenele BNR si Biserica Elefterie. Vila are o suprafata totala de 260mp.
Parterul, in suprafata utila de 63mp, se compune din 2 camere decomandate, care au un glasvand intre ele, bucatarie, baie si un spatiu perfect pentru depozitare.
La etaj exista 67mp utili. Acest nivel este identic cu parterul, avand in plus un balcon ideal pentru momente de relaxare.
La nivelul demisolului avem o suprafata utila de 80mp. Acesta este compus din 4 incaperi uscate, suficient spatiu pentru depozitare si o baie. Totodata, vila beneficiaza de o pivnita de 50mp.
In spatele casei exista o terasa foarte frumoasa de aproximativ 30mp. In curte pot fi parcate doua automobile, precum si stradal, inca 2-3. La demisol exista acces pe scara principala, insa acesta poate fi accesat si pe scara de serviciu.
Cele trei niveluri au iesire separata catre curtea imobilului. Exista doua scari pe care se realizeaza comunicarea intre etaje, cea principala si cea de serviciu. Incalzirea este realizata de doua centrale termice, iar vila beneficiaza de cablu de Internet.
Vecinatati: metrou Eroilor, Piata Cotroceni, Palatul Cotroceni, Facultatea de Medicina, Spitalul Universitar, Gradina Botanica
Daca doriti sa fiti la curent cu evenimentele din cartier, intrati pe situl Asociatiei Incotroceni !

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere vila brancoveneasca D+P+1 Cotroceni metrou!

Caracteristici

ID Propietate:   
12132
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Case/Vile
Adresa:   
Bucuresti, Cotroceni
Zona:   
Cotroceni
Camere:   
4
Bai:   
3
Etaj:   
D+P+1
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
260m²
Suprafata teren:   
270m²
Front stradal:   
15m
An constructie:   
1935
Parcare:   
5
Comision:   
50%

Facilități


  1 balcon
  3 intrari separate
  5 locuri de parcare
  Acces Internet Cablu
  Apometre
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Curte
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Pivnita
  Podele: parchet si gresie
  Scara de serviciu
  Spatiu de depozitare
  Stare interior buna
  Terasa
  Usa intrare metal
  WC de serviciu

Hartă