Inchiriere studio terasa boxa parcare Dogarilor Urban Spaces


Preț: 600 

Zona: Kiseleff/Victoriei/Stefan cel Mare

Prezentare generală

Inchiriere studio terasa boxa parcare Dogarilor Urban Spaces!
Va oferim spre inchiriere un studio deosebit, situat la etajul intai al unui imobil solid cu 4 niveluri. Se afla in zona Eminescu, strada Dogarilor. Blocul se afla in complexul rezidential Urban Spaces.  A fost construit in anul 2015 si se afla intr-o stare foarte buna. In zona exista numeroase institutii de invatamant, spitale. Aproape gasim Parcul Circului, iar la doua minute de mers pe jos se afla statia de metrou Stefan cel Mare.
Studioul se compune dintr-o incapere generoasa, modern mobilata, cu birou, bucatarie open space si iesire pe o terasa de 6mp, o zona amenajata pentru odihna, cu pat matrimonial si baie cu dus si aerisire naturala. Terasa este frumos amenajata, cu scaune si masa si are o priveliste placuta asupra cartierului. Pe hol se afla un dressing, unde a fost depozitata si masina de spalat rufe.
Studioul este mobilat cu bun gust, luminos, beneficiaza aparat de aer conditionat si electrocasnice de calitate, precum frigiderul, cele doua televizoare, plita electrica si cuptorul. Incalzirea este realizata de o centrala a imobilului.
Blocul este dotat cu interfon, scara este bine intretinuta, iar vecinii sunt civilizati. In parcarea subterana, care se afla la -2, studioul are acces la un loc de parcare si o boxa uscata, ideala pentru depozitare. Poate fi o locuinta ideala pentru un cuplu sau o singura persoana.
Vecinatati: metrou Stefan cel Mare, Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino, Spitalul Clinic Colentina, Parcul Circului, Spitalul Euroclinic Regina Maria, Spitalul Sfantul Stefan, Sectia 6 Politie, Cinema Elvira Popescu, Scoala Gimnaziala Nr. 28
Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere studio terasa boxa parcare Dogarilor Urban Spaces!

Caracteristici

ID Propietate:   
16251
Tip Tranzactie:   
Inchiriere
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Eminescu
Zona:   
Kiseleff/Victoriei/Stefan cel Mare
Camere:   
1
Bai:   
1
Etaj:   
1/P+4
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
32m²
Suprafata totala:   
38m²
An constructie:   
2015
Parcare:   
1

Facilități


  1 loc de parcare
  Aer conditionat
  Apometre
  Aragaz
  Bucatarie mobilata si utilata
  Centrala imobil
  Complet mobilat
  Dressing
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Frigider
  Hota
  Interfon
  Masina de spalat rufe
  Podele: parchet si gresie
  Renovat
  Terasa
  TV
  Usa intrare metal

Hartă

Contactați agentul