Inchiriere spatiu de birouri 200mp cartierul Armenesc

Preț: 1,300 

Zona: Dacia/Icoanei/Armeneasca

Prezentare generală

Inchiriere spatiu de birouri 200mp cartierul Armenesc!

Va prezentam la inchiriere un spatiu de birouri situat la parterul unui imobil solid, din cartierul Armenesc. Se afla in vecinatatea bisericii si are acces rapid la mijloacele de transport in comun.
Spatiul oferit ocupa o suprafata de aproximativ 200mp si este practic format din doua apartamente alipite. E compus dintr-o incapere open space cu birouri, o bucatarie si doua grupuri sanitare. In demisolul uscat, exista o boxa de 26mp, ideala pentru a fi utilizata ca arhiva pentru documente. De asemenea, proprietatea detine 3 locuri de parcare si un garaj cu usa automata. Garajul are o suprafata de 23mp si se afla la nivelul parterului.
Recent, spatiul a fost renovat si amenajat modern. Beneficiaza de supraveghere video spion si cablu TV si reprezinta locatia ideala pentru birouri, casa de moda, consultanta, IT sau orice alta activitate.
Plata chiriei lunare se poate efectua in trei moduri: anual, pentru suma de 1100 EURO, semestrial, la 1200 EURO si trimestrial, la pretul de 1300 EURO. La suma se adauga TVA.

Vecinatati: Biserica Armeneasca, Parcul Izvorul Rece, Biserica Mantuleasa, Administratia Sectorului 3 a Finantelor Publice, Teatrul National din Bucuresti, metrou Universitate, Colegiul National George Cosbuc, Colegiul National Spiru Haret.

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere spatiu de birouri 200mp cartierul Armenesc!

Caracteristici

ID Propietate:   
8227
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Spatii
Zona:   
Dacia/Icoanei/Armeneasca
Camere:   
1
Bai:   
2
Etaj:   
P
Suprafata utila:   
200m²
Parcare:   
3
Comision:   
50%

Facilități


  2 bai
  3 locuri de parcare
  Aer conditionat
  Boxa la demisol
  Cablu TV
  Garaj cu usa automata
  Renovat
  Supraveghere video

Hartă

Contactați agentul

blank