Inchiriere duplex opt camere etajele 4+5 300mp Universitate


Preț: 1,800 

Zona: Romana/Universitate

Prezentare generală

Inchiriere duplex opt camere etajele 4+5 300mp Universitate!

Va prezentam spre inchiriere un duplex generos, care ocupa etajele 4 si 5 mansardat ale unui imobil solid, din cartierul Armenesc. Are 8 camere luminoase si o suprafata utila de 300mp. Blocul este anvelopat termic, asadar nu exista nicio problema cu incalzirea pe timpul iernii. Se afla intr-o zona ultracentrala, in apropierea statiei de metrou Universitate si a Teatrului National. Are acces facil la principalele puncte de interes ale cartierului.
Duplexul are o suprafata utila de 300mp. Este luminos, in mare parte open space si poate fi amenajat in functie de necesitatile noilor chiriasi. Pana la etajul 4, exista lift cu cheie, care apartine doar locatarilor apartamentului, iar pentru etajul 5, accesul se realizeaza pe o scara interioara. Intregul spatiu este dotat cu centrala termica proprie, aer conditionat si ferestre cu geam termopan. Este izolat termic si la interior. Fiecare etaj are iesire pe cate o terasa.
Duplexul poate fi inchiriat atat integral, cat si separat, pe niveluri. Este pretabil pentru una sau mai multe firme, insa poate fi utilizat si pentru combinatia de rezidenta-birouri. De asemenea, etajele pot fi inchiriate separat, iar nivelul 4 poate fi impartit in doua apartamente a cate 2, respectiv 3 camere, astfel inchiriindu-se individual.
Vecinatati: metrou Universitate, Piata Rosetti, Spitalul Coltea, Teatrul National, Piata Sfantul Gheorghe, Intercontinental

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere duplex opt camere etajele 4+5 300mp Universitate!

Caracteristici

ID Propietate:   
16413
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Apartamente
Zona:   
Romana/Universitate
Camere:   
8
Bai:   
3
Etaj:   
4+5/P+5
Balcoane:   
2
Suprafata utila:   
300m²
An constructie:   
1936
Comision:   
50%

Facilități


  2 terase
  Aer conditionat
  Apometre
  Centrala termica
  Contor gaz
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Interfon
  Izolatii termice interior si exterior
  Lift
  Nemobilat
  Podele: parchet si gresie
  Scara interioara
  Stare interior buna
  Usa intrare metal
  WC de serviciu

Hartă