Inchiriere apartament trei camere imobil 2008 Piata Unirii

Preț: 500 

Zona: Unirii/Alba Iulia/Calarasi

Prezentare generală

Inchiriere apartament trei camere imobil 2008 Piata Unirii!

Va prezentam spre inchiriere un apartament placut cu 3 camere, aflat la etajul 2 al unui bloc solid cu 8 niveluri. Imobilul a fost construit in anul 2008 si este situat la cateva minute de mers pe jos de Piata Unirii. In vecinatate gasim Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Biblioteca Nationala si Teatrul National de Opereta Ion Dacian. Exista acces facil la mijloacele de transport in comun, inclusiv catre metrou, precum si la numeroase institutii de invatamant.

Apartamentul are o suprafata utila de 80mp si e decomandat. Se compune dintr-un living luminos si aerisit, dormitor matrimonial cu dressing, un alt dormitor cu birou, bucatarie spatioasa, o baie cu aerisire naturala, WC de serviciu si un spatiu ideal pentru un al doilea dressing. De asemenea, atat livingul, cat si bucataria au iesire catre un balcon deschis, mare, in suprafata de 10mp. Aici a fost organizat un loc foarte placut pentru relaxare. Incaperile sunt amenajate cu obiecte de mobilier in stare foarte buna si complet utilate. Camera de zi este dotata cu aparat de aer conditionat. La nivelul etajului, exista o boxa perfecta pentru depozitare, care este impartita cu inca un locatar. Totodata, la demisol are acces la o a doua boxa uscata generoasa, folosita de inca doi locatari.

Apartamentul se afla intr-o stare foarte buna si poate fi spatiul ideal pentru un cuplu care isi doreste mai mult spatiu sau pentru o familie cu un copil.

Vecinatati: Piata Unirii, metrou, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Teatrul National de Opereta, Ministerul Culturii, Colegiul National Ion Creanga

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere apartament trei camere imobil 2008 Piata Unirii!

Caracteristici

ID Propietate:   
13042
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Piata Unirii
Zona:   
Unirii/Alba Iulia/Calarasi
Camere:   
3
Bai:   
2
Etaj:   
2/D+P+8
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
80m²
Suprafata totala:   
90m²
An constructie:   
2008
Comision:   
50%

Facilități


  2 boxe
  Aer conditionat
  Apometre
  Aragaz
  Balcon deschis
  Birou
  Complet mobilat si utilat
  Dressing
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Frigider
  Hota
  Interfon
  Lift
  Masina de spalat rufe
  Pat matrimonial
  Podele: parchet si gresie
  Stare interior buna
  Termoficare
  TV
  WC de serviciu

Hartă