Inchiriere apartament trei camere ideal firma Stirbei Voda


Preț: 600 

Zona: Cismigiu/Stirbei Voda/Sala Palatului

Prezentare generală

Inchiriere apartament trei camere ideal firma Stirbei Voda!

Va prezentam spre inchiriere un apartament luminos cu 3 camere, situat la etajul al treilea al unui imobil cu 5 niveluri, construit in anul 1940, in zona Stirbei Voda. La cateva minute de mers pe jos gasim statia de metrou Eroilor. In apropiere sunt numeroase institutii publice – muzee, scoli, colegii – magazine si restaurante si exista acces rapid la mijloacele de transport in comun si punctele de interes ale cartierului.
Apartamentul este generos, avand o suprafata utila toala de 113mp si e semidecomandat. Se compune dintr-un living spatios, doua dormitoare, bucatarie si baie cu aerisire naturala. De asemenea, are trei spatii ideale pentru depozitare si acces la doua balcoane. Locuinta se afla intr-o stare buna si se preda nemobilata, putand fi amenajata conform necesitatilor noilor chiriasi. Este dotata cu parchet din lemn masiv, centrala termica proprie si aparat de aer conditionat. Bucataria poate fi mobilata, la cerere.
Imobilul dispune de lift si interfon, iar scara este bine intretinuta. Apartamentul poate fi un spatiu potrivit pentru o firma.
Vecinatati: metrou Eroilor, Radio Romania, Sala Radio, Parcul Cismigiu, Directia Nationala Anticoruptie, Biserica Sfantul Stefan Cuibul cu Barza, Judecatoria Sectorului 6, Clubul Copiilor si Elevilor Sector 6, Facultatea de Stiinte Politice, Opera Nationala, Casa de Cultura a Studentilor, Facultatea de Drept, Facultatea de Medicina Dentara, Liceul Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes, Epoque Hotel Relais & Chateaux

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere apartament trei camere ideal firma Stirbei Voda!

Caracteristici

ID Propietate:   
16718
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Stirbei Voda
Zona:   
Cismigiu/Stirbei Voda/Sala Palatului
Camere:   
3
Bai:   
2
Etaj:   
3/P+5
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
105m²
Suprafata totala:   
113m²
An constructie:   
1940
Comision:   
50%

Facilități


  1 balcon
  3 spatii de depozitare
  Aer conditionat
  Apometre
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Interfon
  Lift
  Nemobilat
  Podele: parchet si gresie
  Stare interior buna
  Usa intrare metal
  WC de serviciu

Harta