Inchiriere apartament trei camere 110mp curte generoasa Floreasca

Preț: 700 

Zona: Dorobanti/Primaverii/Floreasca

Prezentare generală

Inchiriere apartament trei camere 110mp curte generoasa Floreasca!

Va prezentam la inchiriere un apartament spatios si placut de 3 camere, situat la etajul intai, intr-o vila solida din cartierul Floreasca. Imobilul are regimul de inaltime P+1+M si a fost construit in jurul anului 1945. Nu are risc seismic si se afla intr-o zona buna a cartierului, plina de verdeata, in vecinatatea mai multor spatii verzi si supermarket-uri. La cateva minute de mers gasim statiile de metrou Stefan cel Mare si Aviatorilor.
Apartamentul este generos, avand o suprafata de aproximativ 110mp utili. Se compune dintr-un living aerisit, dotat cu parchet din lemn masiv si ferestre mari, doua camere care pot servi drept dormitoare, bucatarie mobilata si utilata si o baie. Totodata, are acces la un balcon inchis, unde poate fi organizat un mic loc perfect pentru relaxare. Apartamentul se preda mobilat si echipat partial. Recent a fost igienizat si se inchiriaza intr-o stare buna. E dotat cu centrala termica proprie si aer conditionat. Fiind mare, apartamentul dispune de suficient spatiu pentru un dressing. Daca se doreste, poate fi adus un pat.
De asemenea, are acces la curtea generoasa a imobilului, unde se poate organiza un loc foarte placut pentru recreere. Poate fi spatiul ideal pentru o familie cu un copil sau pentru un cuplu.
Vecinatati: Lacul Floreasca, Spitalul Colentina, metrou Stefan cel Mare, metrou Aviatorilor, Parcul Circului, Lacul Floreasca, Parcul Verdi, Parcul Tei, Parcul Herastrau, Gradinita Nr. 12, Scoala Gimnaziala Maria Rosetti, Liceul Teoretic C.A. Rosetti, Clinica Zetta, Kaufland, Carrefour Market, Parcul Cinematograf Floreasca

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere apartament trei camere 110mp curte generoasa Floreasca!

Caracteristici

ID Propietate:   
11812
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Floreasca
Zona:   
Dorobanti/Primaverii/Floreasca
Camere:   
3
Bai:   
1
Etaj:   
1/P+1+M
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
110m²
An constructie:   
1945
Comision:   
50%

Facilități


  Aer conditionat
  Apometre
  Aragaz
  Balcon inchis
  Bucatarie mobilata si utilata
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Curte
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Frigider
  Igienizat
  Mobilat partial
  Podele: parchet si gresie
  Stare interior buna

Hartă

Contactați agentul