Inchiriere apartament trei camere 100mp Piata Victoriei Kiseleff


Preț: 1,200 

Zona: Kiseleff/Victoriei/Stefan cel Mare

Prezentare generală

Inchiriere apartament trei camere 100mp Piata Victoriei Kiseleff!
Va propunem spre inchiriere un apartament deosebit, cu 3 camere, situat la etajul al doilea al unui imobil solid cu 8 niveluri. Blocul se afla in vecinatatea statiei de metrou Piata Victoriei. A fost construit in anul 1990 si nu este incadrat pe nicio lista de risc seismic. E pozitionat intr-o zona foarte buna, cu acces facil la punctele de interes ale cartierului si mijloacele de transport in comun. In imprejurime, gasim numeroase institutii publice de sanatate si invatamant, restaurante si magazine.
Apartamentul este generos, are o suprafata utila de 100mp si este decomandat. Are un living luminos, despartit de zona pentru servirea mesei, printr-o arcada. De asemenea, exista doua dormitoare mari cu pat matrimonial si dressing, bucatarie mobilata si utilata si doua bai. Livingul are acces la un balcon inclus in incapere, unde a fost amenajat un loc foarte placut pentru relaxare. De asemenea, unul dintre dormitoare are iesire pe inca un balcon inchis.
Locuinta se afla intr-o stare buna, are ferestre cu geam termopan si parchet din lemn masiv, baie cu aerisire naturala si poate fi un spatiu ideal pentru o familie cu un copil.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon afisat.
Vecinatati: metrou Piata Victoriei, Parcul Kiseleff, Spitalul Clinic de Obstretica si Ginecologie Filantropia, Biserica de Lemn – Muzeul Taranului Roman, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Institutul National de Recuperare Medicina Fizica si Balneoclimatologie Clinica, Sanador, Regina Maria, Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu, Gradinita Nr. 248
Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere apartament trei camere 100mp Piata Victoriei Kiseleff!

Caracteristici

ID Propietate:   
14719
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Piata Victoriei
Zona:   
Kiseleff/Victoriei/Stefan cel Mare
Camere:   
3
Bai:   
2
Etaj:   
2/P+8
Balcoane:   
2
Suprafata utila:   
100m²
An constructie:   
1990
Comision:   
50%

Facilități


  2 balcoane
  Apometre
  Bucatarie mobilata si utilata
  Complet mobilat
  Contor caldura
  Dining
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Interfon
  Lift
  Podele: parchet si gresie
  Stare interior buna
  Termoficare
  WC de serviciu

Harta