Inchiriere apartament sapte camere P+D garaj curte Cotroceni

Preț: 2,900 

Zona: Cotroceni

Prezentare generală

Inchiriere apartament sapte camere P+D garaj curte Cotroceni!

Prezentare
Va prezentam la inchiriere un apartament unicat, situat la parterul unui imobil solid din Cotroceni, construit in 1935. Vila nu prezinta risc seismic si se afla in cea mai buna zona a cartierului, pe strada Dr. Lister. Este o strada linistita, aflata la doi pasi de Parcul Romniceanu. Totodata, imobilul este situat aproape de punctele de interes ale zonei, precum statia de metrou Eroilor, Facultatea de Medicina, Parcul Izvor, Parcul Operei, Piata Cotroceni si Spitalul Universitar.
Constructie

Apartamentul beneficiaza de intrare separata fata de vecinii de la etajul 1. Este generos si are o suprafata de 200mp utili la nivelul parterului. Zona de zi este compusa dintr-un living cu semineu functional pe lemne, in suprafata de 38mp si dining de 28mp cu iesire catre terase. La acest nivel exista inca un dormitor spectaculos, cu elemente decorative in stil florentin, lambriuri si dulapuri din lemn masiv de stejar si acces la o baie mare. Mai exista un dormitor, care alaturi are o baie cu dus si un birou splendid, care poate fi tranformat in dormitor, la nevoie. La intrare, gasim un vestibul generos, cu toaleta de serviciu si cuier. Bucataria e compartimentata in zona pentru servirea mesei si cea pentru gatit.

Vila este construita in stil maur, cu influente florentine. Au fost pastrare si reconditionate superb elementele arhitecturale originale, conservandu-se atmosfera distinsa, clasica a constructiei. Tamplaria si jaluzelele sunt din lemn masiv de stejar, la fel si usile si mastile ce acopera caloriferele. Apartamentul este aerisit si are incaperi inalte, de peste 3.50, luminoase. Diningul beneficiaza de iesire pe doua terase deosebite, cu suprafete de 25mp, respectiv 13mp. Aici pot fi amenajate spatii placute pentru relaxare. Impreuna cu terasele, avem 238mp la nivelul parterului.

Demisolul e uscat si apartine in mare parte aceluiasi proprietar. La acest nivel avem camera centralei, o incapere cu baie proprie si un apartament de doua camere. Apartamentul are baie si bucatarie spatioase. De asemenea, exista spatii comune cu vecinii aflati la etajul 1. Exista in jur de 100mp in proprietate.

Teren

In proprietatea apartamentului sunt 500mp de teren. Suprafata de 383mp reprezinta curtea libera, curte ce apartine parterului. Exista suficient spatiu pentru a fi organizat un loc de relaxare si un spatiu de joaca pentru copii.
Totodata, apartamentul are garaj cu panta, loc in care poate fi parcat o masina. Este incalzit si are apa curenta.
Proprietatea este spatiul ideal pentru o familie, insa este potrivita si pentru o firma.

Vecinatati
Parc Romniceanu, Biserica Elefterie, metrou Eroilor, Parc Izvor, metrou Izvor, Facultatea de Medicina, Arenele BNR, Piata Cotroceni, Parcul Eroilor Sanitari, Parcul Operei

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere apartament sapte camere P+D garaj curte Cotroceni!

Caracteristici

ID Propietate:   
11417
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Cotroceni
Zona:   
Cotroceni
Camere:   
7
Bai:   
5
Etaj:   
D+P/D+P+1
Balcoane:   
2
Suprafata utila:   
300m²
Suprafata totala:   
337m²
Suprafata teren:   
383m²
An constructie:   
1935
Parcare:   
2
Comision:   
50%

Facilități


  Aer conditionat
  Boxa la subsol
  Bucatarie mobilata
  CATV
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Gradina
  Mobilat partial
  Rulouri/Obloane lemn
  Semineu
  Stare interior buna
  Terasa
  Usa intrare lemn
  WC de serviciu

Hartă