Inchiriere apartament patru camere vila constructie 2004 Cotroceni

Preț: 1,200 

Zona: Cotroceni

Prezentare generală

Inchiriere apartament patru camere vila constructie 2004 Cotroceni!

Prezentare

Va oferim spre inchiriere un apartament deosebit cu 4 camere, aflat la etajul 2 al unei vile solide cu 2 niveluri, in cartierul Cotroceni. Imobilul a fost construit in  2004, este luminos si e situat pe o strada frumoasa, necirculata a cartierului. In vecintatate gasim Parcul Romniceanu, Piata Cotroceni si Arenele BNR. Exista acces facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv catre statiile de metrou Academia Militara si Eroilor.

Constructie

Apartamentul este generos, avand o suprafata utila de 120mp. Este aerisit, luminos si bine compartimentat, decomandat. Se compune dintr-un living spatios, care poate fi amenajat pe placul noilor chiriasi, un dormitor complet mobilat, un alt dormitor dotat cu un dulap si un al treilea dormitor care poate fi folosit pe post de birou. Bucataria este mare, mobilata si utilata cu electrocasnice de o foarte buna calitate. Are iesire pe un balcon deschis. De asemenea, apartamentul are baie cu o cada si o toaleta de serviciu. Locuinta este partial mobilata, la cerere putandu-se aduce o canapea, fotolii si o biblioteca pentru living. In holul mare a fost montat un dressing incapator. Are acces la o camara uscata, spatioasa.

In spatele imobilului regasim o curte foarte dragut amenajata, ferita de trafic si zgomot. Parcarea este lejera in zona, in fata curtii putand fi parcata o masina. Exista si un garaj care poate fi utilizat pentru depozitarea bicicletelor, trotinetelor, cauciucurilor si, eventual, pentru un automobil.

Apartamentul este contorizat separat si beneficiaza de centrala termica proprie. Poate fi spatiul perfect pentru o familie.

Vecinatati: Parc Romniceanu, Piata Cotroceni, Arenele BNR, Palatul Cotroceni, metrou Academia Militara, metrou Eroilor, Facultatea de Medicina

Daca doriti sa fiti la curent cu evenimentele din cartier, intrati pe situl Asociatiei Incotroceni !

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere apartament patru camere vila constructie 2004 Cotroceni!

Caracteristici

ID Propietate:   
13109
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Cotroceni
Zona:   
Cotroceni
Camere:   
4
Bai:   
2
Etaj:   
2/P+2
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
120m²
An constructie:   
2004
Parcare:   
2
Comision:   
50%

Facilități


  2 locuri de parcare
  Apometre
  Balcon deschis
  Birou
  Bucatarie mobilata si utilata
  Camara
  Centrala termica
  Contor gaz
  Curte
  Dormitor matrimonial
  Dressing
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Garaj
  Partial mobilat
  Podele: parchet si gresie
  Spatiu depozitare
  Stare interior buna
  Usa intrare metal
  WC de serviciu

Hartă