Inchiriere apartament patru camere terasa vila Cotroceni Romniceanu

Preț: 1,500 

Zona: Cotroceni

Prezentare generală

Inchiriere apartament patru camere terasa vila Cotroceni Romniceanu!

Prezentare
Va prezentam la inchiriere un apartament deosebit, generos, situat la nivelul al doilea (din trei) al unei vile in stil Art Deco, in cartierul Cotroceni. Imobilul are o pozitie foarte buna, se afla in inima cartierului, aproape de Parcul Romniceanu.
Locatia este putin circulata, linistita, dar in acelasi timp are acces facil la mijloacele de transport. Puteti ajunge in cateva minute la statia de metrou Eroilor sau la Piata Controceni. Centrul Vechi se afla la 30 minute de mers pe jos.

Constructie

Apartamentul este recent actualizat, pastrand intact aerul boieresc al imobilului si elementele originale, inclusiv semineul pe lemne. Poate fi spatiul ideal pentru o famile cu copii, care apreciaza tihna unui camin intim si amenajat elegant. Se preteaza si pentru o firma.
Proprietatea are 222mp din care 153mp reprezinta suprafata utila. La demisol are un garaj de 33mp si o boxa, iar in jurul apartamentului exista o terasa. Livingul de 45mp este spectaculos, extrem de luminos, cu geamuri pe doua laturi, un semineu pe lemne si acces catre terasa. Aceasta se intinde in jurul apartamentului si are spatiu suficient pentru o cafea sau un ceai cu familia si prietenii.
Livingul are un glasvand si se poate extinde catre o a doua camera de 23mp. Exista doua variante: glasvandul se poate plia, livingul ajungand la aproximativ 70mp ori cea de-a doua camera se poate folosi separat, ca birou. Dormitorul matrimonial are dressing si baie proprie.
Un al doilea dormitor poate utiliza aceeasi baie (are acces dublu) sau o toaleta de serviciu.
Toate camerele, inclusiv bucataria, au iesire catre un balcon sau terasa. Apartamentul beneficiaza si de o boxa de 9.52mp, la demisol, ideala pentru depozitare.
Garajul poate fi inchiriat separat, pentru 150 €/luna aditional.

English description

Spacious and bright apartment positioned in coveted Cotroceni area, a safe and quiet neighborhood that is minutes away from the President’s residence and police station. It is a peaceful oasis on a limited traffic street, within walking distance of public transportation (Eroilor subway station) and the bustle of Old Town. Located in an Art Deco villa, the apartment underwent a full scale renovation while maintaining all its original understated elegance.
With a total area of 153m2, all on a single level, its unique plan allows for plenty of natural light: a 45m2 living room with wood fireplace, a 23 m2 family room/study, 2 bedrooms (the master bedroom has a walk-in closet and a full bathroom), a kitchen with adjacent dining area and 2 half-bathrooms. Fold the glass door between the living room and the family room to obtain a huge entertaining space. Enjoy your coffee in the morning on the wrap-around terrace. The apartment has additional storage space in the basement.
A 33m2 garage with storage space, located in the same building (an elusive find for Bucharest properties), can be rented for an additional 150€/month.

Vecinatati: Parc Romniceanu, Arenele BNR, Piata Cotroceni, Palatul Cotroceni, metrou Eroilor, Parcul Eroilor Sanitari, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Spitalul Universitar
Daca doriti sa fiti la curent cu evenimentele din cartier, intrati pe situl Asociatiei Incotroceni !

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere apartament patru camere terasa vila Cotroceni Romniceanu!

Caracteristici

ID Propietate:   
11445
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Cotroceni
Zona:   
Cotroceni
Camere:   
4
Bai:   
3
Etaj:   
2/D+P+2+M
Balcoane:   
4
Suprafata utila:   
153m²
Suprafata totala:   
222m²
An constructie:   
1941
Parcare:   
2
Comision:   
50%

Facilități


  2 locuri de parcare
  Aer conditionat
  Boxa la subsol
  Bucatarie partial mobilata
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Curte
  Debara
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Garaj
  Interfon
  Pian
  Podele: parchet si gresie
  Renovat
  Rulouri/Obloane lemn
  Scara de serviciu
  Semineu
  Terasa
  WC de serviciu

Hartă