Inchiriere apartament patru camere 102mp ideal birouri Armeneasca

Preț: 700 

Zona: Dacia/Icoanei/Armeneasca

Prezentare generală

Inchiriere apartament patru camere 102mp ideal birouri Armeneasca!

Va prezentam spre inchiriere un apartament generos cu 4 camere, situat la parterul unei vile postbelice solide cu 2 niveluri, in Cartierul Armenesc. Vila nu are risc seismic si se afla intr-o zona foarte buna. In vecinatate gasim numeroase institutii si restaurante. Imobilul are, totodata, acces facil la mijloacele de transport in comun.
Apartamentul are o suprafata de 102mp utili. Este aerisit si se afla intr-o stare foarte buna. Beneficiaza de centrala termica si aparat de aer conditionat. Locuinta este compusa din 4 camere spatioase, dotate cu parchet din lemn masiv, bucatarie si o baie cu aerisire naturala. Totodata, sub scara are acces la o debara perfecta pentru depozitare.
Apartamentul se preda nemobilat, putand fi amenajat in functie de necesitatile noilor chiriasi. Se inchiriaza exclusiv pentru o firma.
Vecinatati: Parcul Izvorul Rece, Biserica Olari, Institutul de Studii Financiare, Colegiul Farmacistilor, Ambulatoriu Ana Aslan, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Colegiul National Spiru Haret, Clinica Veterinara Armeneasca, Scoala Gimnaziala Speciala Nr. 2, Colegiul National Bilingv George Cosbuc, Directia pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Administratia Sectorului 3 a Finantelor Publice pentru Persoane Juridice, Teatrul de Arta, Ambasada Danemarcei

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere apartament patru camere 102mp ideal birouri Armeneasca!

Caracteristici

ID Propietate:   
12441
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Armeneasca
Zona:   
Dacia/Icoanei/Armeneasca
Camere:   
4
Bai:   
1
Etaj:   
P/P+2
Suprafata utila:   
102m²
An constructie:   
1940
Comision:   
50%

Facilități


  Aer conditionat
  Apometre
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Debara
  Ferestre cu geam termopan lemn
  Jaluzele verticale
  Nemobilat
  Podele: parchet gresie si marmura
  Stare interior buna

Hartă

Contactați agentul

blank