Inchiriere apartament doua camere ideal firma Stirbei Voda


Preț: 450 

Zona: Cismigiu/Stirbei Voda/Sala Palatului

Prezentare generală

Inchiriere apartament doua camere ideal firma Stirbei Voda!

Va oferim spre inchiriere un apartament luminos cu 2 camere, situat la etajul al treilea al unui imobil cu 5 niveluri, construit in anul 1940, in zona Stirbei Voda. La cateva minute de mers pe jos gasim statia de metrou Eroilor. In apropiere sunt numeroase institutii publice – muzee, scoli, colegii – magazine si restaurante si exista acces rapid la mijloacele de transport in comun si punctele de interes ale cartierului.
Apartamentul are o suprafata utila de 59,40mp si este semidecomandat. Se compune dintr-un living spatios, dormitor, bucatarie si baie cu aerisire naturala. Locuinta se afla intr-o stare buna si se preda nemobilata, putand fi amenajata conform necesitatilor noilor chiriasi. Este dotata cu parchet din lemn masiv, ferestre cu geam termopan, centrala termica proprie si aparat de aer conditionat. Bucataria poate fi mobilata, la cerere.
Imobilul dispune de lift si interfon, iar scara este bine intretinuta. Apartamentul poate fi un spatiu ideal pentru o firma.
Vecinatati: metrou Eroilor, Radio Romania, Sala Radio, Parcul Cismigiu, Directia Nationala Anticoruptie, Biserica Sfantul Stefan Cuibul cu Barza, Judecatoria Sectorului 6, Clubul Copiilor si Elevilor Sector 6, Facultatea de Stiinte Politice, Opera Nationala, Casa de Cultura a Studentilor, Facultatea de Drept, Facultatea de Medicina Dentara, Liceul Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes, Epoque Hotel Relais & Chateaux

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere apartament doua camere ideal firma Stirbei Voda!

Caracteristici

ID Propietate:   
16712
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Stirbei Voda
Zona:   
Cismigiu/Stirbei Voda/Sala Palatului
Camere:   
2
Bai:   
1
Etaj:   
3/P+5
Suprafata utila:   
59m²
Suprafata totala:   
63m²
An constructie:   
1940
Comision:   
50%

Facilități


  Aer conditionat
  Apometre
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Interfon
  Lift
  Nemobilat
  Podele: parchet si gresie
  Stare interior buna
  Usa intrare metal

Harta