Inchiriere apartament doua camere 70mp Gradina Icoanei Romana


Preț: 750 

Zona: Dacia/Icoanei/Armeneasca

Prezentare generală

Inchiriere apartament doua camere 70mp Gradina Icoanei Romana!

Prezentare

Va prezentam spre inchiriere un apartament foarte placut, ce prezinta un design elegant, situat la etajul 2 al unui imobil cu 3 niveluri, in vecinatatea Parcului Gradina Icoanei. Blocul a fost construit in 1970, este solid si nu a fost incadrat pe listele de risc seismic. Se afla intr-o zona buna a cartierului, la doar cateva minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Romana. In apropiere gasim numeroase institutii publice, spatii verzi, magazine si restaurante. Imobilul are acces rapid la mijloacele de transport in comun.

Constructie

Apartamentul este generos, avand o suprafata utila de 70mp. Are un living spatios, impartit printr-o arcada in doua incaperi si dormitor matrimonial. Bucataria este mobilata si echipata si baia are aerisire naturala. Locuinta are acces la doua balcoane. In demisolul uscat beneficiaza de o boxa ideala pentru depozitare, iar la mansarda exista o incapere, care poate fi utilizata pentru un birou.
La acelasi etaj, se mai afla un apartament identic, amenajat modern, care se inchiriaza pentru aceeasi suma lunara. Ambele locuinte se predau mobilate si utilate in intregime, au finisaje de calitate si beneficiaza de centrala termica proprie si aparat de aer conditionat. Dispun de electrocasnice aflate intr-o stare foarte buna si obiecte de mobilier bine intretinute.
Apartamentul este la prima inchiriere.

Vecinatati
Parcul Gradina Icoanei, Parcul Ioanid, metrou Piata Romana, Ateneul Roman, Colegiul National Scoala Centrala, Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, Muzeul National de Arta, Piata Amzei, Biserica Icoanei, Cinema Elvira Popescu, Piata Gemeni, Autoritatea Rutiera Romana, Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, Centrul de Boli Reumatismale Dr. Ion Stoia, Sheraton, restaurante, magazine

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere apartament doua camere 70mp Gradina Icoanei Romana!

Caracteristici

ID Propietate:   
15420
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Gradina Icoanei
Zona:   
Dacia/Icoanei/Armeneasca
Camere:   
2
Bai:   
1
Etaj:   
2/D+P+3+M
Balcoane:   
2
Suprafata utila:   
70m²
An constructie:   
1970
Comision:   
50%

Facilități


  2 balcoane
  Aer conditionat
  Apometre
  Aragaz
  Birou la mansarda
  Boxa la demisol
  Bucatarie mobilata si utilata
  Centrala proprie
  Contor gaz
  Ferestre cu geam termopan PVC
  Frigider
  Interfon
  Masina de spalat rufe
  Mobilat complet
  Podele: parchet si gresie
  Renovat
  Usa intrare metal

Harta