Apartament doua camere renovat Piata Romana prima inchiriere

Preț: 650 

Zona: Romana/Universitate

Prezentare generală

Apartament doua camere renovat Piata Romana prima inchiriere!

Prezentare
Va prezentam spre inchiriere un apartament foarte placut cu 2 camere, situat la etajul 5 al unui imobil solid cu 6 niveluri. Este pozitionat in apropierea statiei de metrou Piata Romana. Blocul a fost construit in anul 1982 si nu este incadrat pe nicio lista de risc seismic. Se afla intr-o zona foarte buna, cu acces facil la punctele de interes ale cartierului. In zona, gasim, de asemenea, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Colegiul National Spiru Haret, Facultatea de Farmacie si Ateneul Roman.
Constructie

Apartamentul are o suprafata utila totala de 55mp. Se compune dintr-un living luminos, dotat cu parchet din lemn masiv, un balcon inclus in camera, dormitor matrimonial cu dressing, bucatarie mobilata si utilata si baie. Bucataria are acces la un alt balcon inchis, inclus in suprafata acesteia. Apartamentul a fost renovat integral, de curand, aflandu-se la prima sa inchiriere. Beneficiaza de aer conditionat pentru fiecare incapere, ferestre cu geam termopan si usa metalica. Se preda complet mobilat si echipat cu electrocasnice noi. Printre acestea amintim masina de spalat vase, masina de spalat rufe, montata pe hol intr-un dulap incapator, frigiderul, plita electrica si cuptorul.
Locuinta poarte fi un spatiu ideal pentru un cuplu.

Vecinatati
metrou Piata Romana, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Mega Image, Carturesti, Muzeul Theodor Aman, Ateneul Roman, Ministerul Sportului, Facultatea de Farmacie UMF, Sephora, Hotel Ambasador, Administratia Sectorului 2 a Finantelor Publice pentru Persoane Juridice, Centrul de Boli Reumatismale Dr. Ion Stoia, Biserica Italiana, Rectoratul Universitatii de Medicina si Farmacie, Ambasada Ungariei in Romania, Ordinul Arhitectilor, metrou Universitate, Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, Piata Amzei, Muzeul National al Literaturii Romane, Hotel Radisson Blu, Biblioteca Centrala Universitara Carol I, Universitatea din Bucuresti, Muzeul National de Arta, Grand Hotel Bucharest, Teatrul National I.L. Caragiale, Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Colegiul National Spiru Haret

Nu ezitati sa ne contactati pentru apartament doua camere renovat Piata Romana prima inchiriere!

Caracteristici

ID Propietate:   
15114
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Piata Romana
Zona:   
Romana/Universitate
Camere:   
2
Bai:   
1
Etaj:   
5/P+6
Suprafata utila:   
50m²
Suprafata totala:   
55m²
An constructie:   
1982
Comision:   
50%

Facilități


  2 balcoane incluse
  Aer conditionat
  Apometre
  Aragaz
  Bucatarie mobilata si utilata
  Complet mobilat
  Dressing
  Ferestre cu geam termopan din PVC
  Frigider
  Hota
  Interfon
  Lift
  Masina de spalat rufe
  masina de spalat vase
  Podele: parchet si gresie
  Renovat
  Termoficare
  Usa intrare metal

Hartă

Contactați agentul