Inchiriere garsoniera 32mp mobilata/utilata Floreasca Parc


Preț: 400 

Zona: Dorobanti/Primaverii/Floreasca

Prezentare generală

Inchiriere garsoniera 32mp mobilata/utilata Floreasca Parc!
Va prezentam spre inchiriere o garsoniera foarte placuta, situata la etajul al doilea al unui imobil solid cu 2 niveluri, in cartierul Floreasca. Blocul a fost construit in anul 1960 si nu este incadrat pe nicio lista de risc seismic. Se afla intr-o zona cu acces facil la mijloacele de transport in comun, in apropierea Parcului Floreasca. In vecinatate exista numeroase institutii publice, restaurante si magazine.
Garsoniera are o suprafata utila de 32mp si este luminoasa. Se compune dintr-o camera generoasa cu pat matrimonial si canapea, o chicineta utilata, baie cu dus, un spatiu ideal pentru depozitare si un balcon deschis. Pe hol exista un dressing. Locuinta se preda complet mobilata si echipata cu electrocasnice de calitate, precum frigiderul, aragazul, masina de spalat rufe si televizorul. Este dotata cu centrala termica proprie, aparat de aer conditionat si se afla intr-o stare foarte buna.
Poate fi un spatiu potrivit pentru un cuplu sau o singura persoana. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon afisat.
Vecinatati: Parcul Circului, Parcul Floreasca, Scoala Gimnaziala Maria Rosetti, One Tower, One Mircea Eliade, Liceul Teoretic C.A. Rosetti, Lacul Floreasca, Atelierele de Reparatii RATB, Institutul National de Boli Infectioase Profesor Dr. Matei Bals, Spitalul Colentina, Centrul Medical Hiperdia
Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere garsoniera 32mp mobilata/utilata Floreasca Parc!

Caracteristici

ID Propietate:   
15579
Tip Tranzactie:   
inchiriere
Tip Proprietate:   
Apartamente
Adresa:   
Bucuresti, Floreasca
Zona:   
Dorobanti/Primaverii/Floreasca
Camere:   
1
Bai:   
1
Etaj:   
2/P+2
Balcoane:   
1
Suprafata utila:   
32m²
An constructie:   
1960
Comision:   
50%

Facilități


  Aer conditionat
  Apometre
  Aragaz
  Bucatarie mobilata si utilata
  Centrala proprie
  Complet mobilat
  Contor gaz
  Ferestre cu geam termopan PVC
  Frigider
  Hota
  Interfon
  Masina de spalat rufe
  Podele: parchet si gresie
  Renovat
  TV
  Usa intrare metal

Hartă