Companie

Despre noi

In anul 2007 am vrut sa ne cumparam o proprietate, din pacate…tentativa nereusita. Insa lunile in care ne-am plimbat cu cate un agent imobiliar, mai talentat sau mai putin, ne-au facut sa ne dam seama ca avem un fler deosebit in a aprecia oamenii, proprietatile, tranzactiile. Am realizat cat este de  important sa asculti cu atentie  clientul, pentru a sti exact ce-si doreste.

Ne-am dat seama ca asta este ceea ce vrem sa facem in continuare, chiar daca momentul ales, vara lui 2008, nu a fost cel mai fericit: incepuse criza imobiliara, clientii erau debusolati, nehotarati, tranzactiile rare…dar am rezistat si in prezent avem multi clienti multumiti de serviciile noastre.

Atunci cand ai fost in „papucii” cumparatorului  intelegi altfel nevoile clientului, iar cand pui interesele acestuia pe primul plan, ai mai mult de castigat pe termen lung.

Recomandarile facute, recunostinta si multumirea clientilor, toate acestea ne ajuta sa mergem mai departe.

Va putem ajuta in intocmirea actelor necesare tranzactiei, in eliberarea avizelor si a documentelor pe care nu ati apucat sa le intocmiti, in alegerea unui notar bun, etc.

Nu ezitati sa ne contactati!

Consultanti imobiliari: